Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ne fáradj, én korábban megtettem mégsem hiszi el senki pedig láthatja a saját szemével. Itt volt #17212 Itt alapvető versenyzői gyorsaságról nem hiszem, hogy érdemes beszélni hiszen a féktávot egy majd 1km-es padló gázos szakasz előzi meg ahol csak nyomni kell mint süket a csengőt :) Abban sem kell semmilyen varázslatot keresni, hogy még nem ázott fel rendesen a pálya mert eleve nem változó hanem fix beállításokkal mentem, Clear majd Thunderstorm. A víz jól látható a pályán, vízátfolyásokon fékezve elkezd megcsúszni az autó, vagy az ugyanilyen helyeken történő kigyorsításkor kipörögnek a kerekek tehát van hatása is a jelenlévő víznek. Abban sem lehetett semmilyen csavar, hogy esetleg vizes gumival mentem száraz pályán vagy fordítva mert automatikusan volt a kerékválasztás. Én nem azért kezdtem el tesztelgetni mert olvastam a hozzászólásokat hanem mert megpróbáltam versenyezni és a fent leírt dolgot tapasztaltam. Az némi gyanakvásra adhat okot, hogy mint ahogy olvasom tök véletlenül ugyanott teszteltük a dolgot, Hockenheim hajtű előtti féktáv, miközben persze jól érezhető mindegyik kanyarban és féktávon. Szerintem ahelyett, hogy egymást próbálnánk győzködni, hogy így van vagy nem így van, a kétkedőknek is ki kellene próbálniuk a dolgot, de lehetőség szerint ugyanolyan autóval, ugyanazon a pályán, ugyanolyan körülmények között. Én így próbáltam:
Custom Race / Motorsport Presets, Acura NSX GT3 / Hockenheim, szabadedzés / időmérő OFF, a rajtot állóra állítottam, hogy ne kellejen egy kört 20km/h-al végigvonatozni, időjárás Thunderstorm, Time progression Real, AI 60/50, minden segítség Off mégcsak authentic-on sem hagytam, hogy az ECU beállítások-ból se legyen félreértés és Stable Deefault Setup. Szerintem leírtam mindent. Így kellene egy próbát tenni, nem tart addig se mint videót készíteni :) az AI-val versenyezni, olyan mintha Ladák között szlalomozna az ember egy Ferrari-val :), miközben semmi máson csak az időjáráson változtatva és Clear-re téve, lehet velük versenyezni, persze sokkal hosszabb féktávok mellett mint esőben :)