• Danecay
    Na szóval azt akarta írni, hogy remélem azért a játékban próbáltad, mármint a versenyt. Egy száraz körülményekhez kényelmesre, versenyképesre állított AI-val történő verseny után csak az időjárást esősre állítva menj egy újabb versenyt. Mint korábban írtam én tetetem egy ilyen próbát és a 6. körben már körözni kezdtem őket, míg szárazon megközelítőleg hasonló tempót mentünk. Ez valószínűleg annak volt betudató, hogy az AI hellyel közel még mondjuk a vizes körülményekhez mért féktávot vett, és kigyorsítani sem tudott olyan jól mint én, fura mód csak az én abroncsaim tapadtak úgy mint a csuda. Legyen bármennyire is drága szerintem nincs olyan esőgumi amivel rövidebb féktávot lehet venni mint egy száraz aszfaltra alkalmatos vélhetően szintén drága gumival, márpedig én ezt tapasztalom amit a korábban készített videómmal is alátámasztottam. Egyelőre nekem az a problémám, hogy jók ezek a változó körülmények meg minden de nem lehet rajtuk normálisan versenyezni rajtuk az AI-val, márpedig ez egy versenyjáték. Remélem mihamarabb javítják majd ezeket az anomáliákat (is).
    Valami ilyesmi volt :)