• Alexease
    Ahogy irtam, 4 probalkozas tapasztalatom van ezzel, igy erre azert nem alapoznek:) Plusz azt is emlitettem, hogy Lac "szervere" sem volt tokeletes, (nalam) pirosban jelezte a kapcsolatat. De a net-kapcsolat es az utolso verseny hianyzo palya betoltese inkabb allapot es bug. Nem ezzel volt a fo gondom.

Inkabb az, hogy egy prac. utan indulo versenynel azonnal kitett a palyara, mindefele garazs lehetoseg nelkul. Se allitgatas, se setup, se semmi. Azert egy szaraz prac vagy qual utan (mivel szim, sajat setup, oda meg slick) betenni szakado esobe, azzal a setup-pal, gumi valtas nelkul, eleg gaz:) Persze, mondhatjuk funkcio, lehet latni mi lesz a versenyen (ha nem random:P), igy azzal a gumival kell gyakorolni es/vagy gyors kort menni:)
    De azert nah:D

Vagy egy instan race futam, ahol azonnal kitett a rajtracsra. Azzal sincs gond, ha az ember default setup-ot hasznal es/vagy a sajatjat automa gumi valasztassal meni el. De ha valaki elozoleg slick-es beallitast hasznalt, akkor bukta, azt huzza be esore is;D

Meg olyan "aprosag", hogy a HUD resz kicsit bug-os, "elfelejti" a virtualis tukrot (is). Es online kipakolt rajtracsnal, mar nincs gyors options menu, told a versenyt tukor nelkul;) Ma mar az 1db monitor is eleg nagy hatrany (csolatas elore), de tukor nelkul eleg expert:D