Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ffb az sokkal sokkal jobb lett ,lehet ezert erzodik olyan nagyon jobbnak a fizika is.
Bar alap ffb nekem negyon gyenge volt , a moddolt cuccoddal lett csak jobb, bar neha meg most is olyan langyosbuzis 😊
Grafika az jo, bar vannak benne rohelyes dolgok, mint pl a kis kukacok ahogy masznak a szelvedon esoben 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Teljesen uj a gumi, most mar a modern "3D-s" fut alatta. Ehhez ujra/at kellett irni az FFB-t is, ami a "parameterezett" FFB-bol "szamolt" FFB lett.
A LiveTrack es a dinamikus dolgok is teljesen uj alapokat igenyeltek (modellezes, shaderezes, megjelenites, effektezes, gumi, homerseklet, kopas, FFB szamitas, AI, online stb.).
Bar mukodesre es kinezetre nem tunik csodanak az elso reszhez kepest, de az alap mukodes teljesen mas.
Raadasul minnnel kevesebbet tud valami, annal kevesebb a bug es egyszerubb elvezetesre hangolni. Ennel azert szerteagazo dolgok vannak, nem csoda, ha anomaliak vannak benne😊
Van egy altalanos ABS/TC/SC kod, ami parameterezheto. A segitsegeknel globalisan bekapcsolja mindenhova, az autoknal meg "jelezve van
a meglete", esetleg sajat parameterekkel.
Forzát a bug/polír és a kiadás mikéntje miatt írtam, nem kell ezt túlgondolni feleslegesen, mert semmi másról nem volt szó.
Amúgy venni fogom és kormánnyal játszani, mert jó lesz. Nyilván a Cars közelébe sincs a kormány FBB, de a Forza másban erős és okés a kezelés.
Forza is pályaautó, miliméter pontos vezetés. Tök ugyan az mint ez vagy bármi más. Nem értem milyen zúzást vízionálsz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.24. 12:23:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk az elsokerekes kocsik ffb je eleg rossz, de azert hatha 😊
Amúgy okés, a fizika lényegesen nem javult, kicsit jobb, de azért az AC az AC még mindig. Nincs ezzel baj, ez más utat megy, ez másban jó. Livetrack pl.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.24. 12:03:32
Ráadásul, ahogy nézem, olvasom itt a topikot, sok az user error is... (Szar, me nem csúszik! és kellett hozzá 1-2 nap, hogy kiderüljön, hol a csúszka, aminek a beállítása után, eljön a heuréka pillanat!) Tehát, a finnyásoknak azt mondom, csak nyugisan. (Általában én is az vagyok) Ez még istenes. Addig is el lehet vele lenni, míg kigyomlálják a bugokat.
http://www.freetvmaci.info/
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.24. 11:52:18
macleody: én túl nagy különbséget nem vettem észre, de igen alapvetően mindenféle változás elég jól érződik.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.24. 11:50:48
Észrevettétek, hogy ahogy kopik a gumi egyre durvább az FFB?
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.24. 11:32:07
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.24. 11:31:00
Se a warez se a bolti...
Bar annyira nem gorcsoltem vele, mert szemre li earis, de ne. Is talaltam ilyen gombot...
Az ugy biztos jo lesz?! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.24. 11:20:09
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.24. 11:18:34
Bar ugye egy tc azert nem tudna igy keresztben tartani az autot, valami i teligens diffi esetleg....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.24. 11:16:13
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.24. 11:12:16
www.smart-bus.hu
Most nem lapozgatok vissza, de ha jol emlekszem, fel eve meg eleg sokminden (foleg autok) pre-alpha allapotban volt, nulla animacioval, pre-holder fizikaval, kanyarokban leblokkolo AI-val es hasonlo.
Ennek kellett volna meg 3 honap, hogy az egyertelmu problemakat kigyomlaljak. De ahhoz, hogy GT/Forza "minoseget" hozza meg egy ev (foleg ilyen tudassal/valtozasokkal; teljesen uj gumik, fizika, FFB, LiveTrack es dinamika, es sok uj funkcio).
Hogy mennyit szamit a teszteles koncepcioja vagy minosege, nem tudom. Valszeg vannak "rendes" sajat teszteloik, de a nyilt/zart beta miatt, tuti sporolnak vele. De a beta-sok – mar csak magambol kiindulva –, messze nem olyanok mint a fo munkaidos, napi 8 oraban, fonokkel es tematikaval dolgozo alkalmazottak.
A beta-sok inkabb csak "hasznalnak", nezegetnek, otletszeruen piszkalnak (tisztelet a kivetelnek!); sokan csak otletelnek, sajat igenyeik szerint. Meg a megjelenes elott is volt aki sajat HUD-okkal otletelt, rajzolt sajatokat. Persze, ebbol szulet(het)nek a "jo dolgok", de a megjelenes elott fel-egy evvel ezeket a valtozasokat mar illene lezarni, es mar csak a "minoseg-biztositasra" koncentralni.
Utolag tuzet oltani mar sose olyan, mint a megjelenesre legyartani a tutit. Valszeg van/lesz meg bevetel (kesobbi eladasok, DLC-k), de az mar nem olyan. Foleg, ha a korabbi hirek alapjan, mar masra is koncentralnak (bar CARS2 fejlesztes kozben is osszeraktak egy Redbull Air Race "akarmit", es talan meg a WoS-del is nyuglodtek egy ideig).
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Első nap még úgy sem....
Gondolom most nem vérpistikkel van tele a szerók nagy része hanem akik eldobták az AC-IR szimeket és itt élik ki HC szimes életüket....
Én nem azért vettem meg mert rangot akartam építgetni ,hanem mert használni szerettem volna úgy összességében minden funkcióját lehetőleg bug mentesen.
Biztos eljön az az idő ahogy az 1-nél is eljött de egyenlőre csak ennyit tud ami van akinek elég van akinek ez így kevés,ingyen soha nem fogják adni,de 1 év múlva biztos fél áron lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Javítani kell apróságokat, de alapvetően én beleszerettem abba, ahogy viselkednek az autók, pedig ha valakit akkor engem nagyon nehéz ilyen téren lenyűgözni, főleg az első rész után.
De igazából mind egy is ,egyenlőre nekem ez így ennyi buggal miegymással csalódás így REFUND lett a vége.
Ha nagyon összerakják karácsonyig, biztos ennyiért vagy később féláron,megint meg tudom venni,de hozzá teszem ahhoz nem félkésznek és picit jobbnak kell lennie.
Sajnálom mert nagyon bíztam bennük hogy az 1 után végre na....de ez így nekem ,már kevés.
De lehet már "öreg" vagyok hozzá és "túl nagyok" az elvárásaim.....<#nemtudom>#nemtudom>
A warez verzió meg nem érdekel soha nem is volt egy sem a gépemen,annyira azért nem megy rosszul, de egy késznek mondott játékért ami nem az ,nem szívesen fizetek ennyit,max 30 euróért elviselném így bugosan,félkészen is....pedig ha valaki én ,minden bizalmat megszavaztam az SMS-nak ,de ezek után ......<#shakehead>#shakehead>
Csak menubol lehet vakon, és ujraindítás kell ( a nyomorultak...).
Ráadásul ez is bugos, hiába allítom tök egyformára a hármat, a két szélsőben sokkal kisebb a kép valamiért ....
Első rész nálam teljesen kimaradt, semmilyen formában nem próbáltam.
Ennél viszont kipróbáltam a virágboltit. Mentem 1-2 kört, Audi R8, Spa GP, viharban tök jónak tűnt. Aztán elkezdtem egy karriert, a Formula era első bajnokságán Brno pályáján nem tudtam legalább egy kicsúszás vagy keresztbe fordulás nélküli kört menni kikapcsolt segítségekkel. Mintha jégen autóznál kb (száraz napsütötte pálya volt). Utána kipróbáltam a Formula A-t quick raceben, Red Bull Ring-en már az első kanyart képtelen voltam bevenni, össze vissza csúszkál az autó. Bekapcsolt segítségekkel meg egyszerűen játszhatatlan, túlfékezi a kanyarokat a stability control stb. Van itthon egy X360 controllerem, nem tudom érdemes e kipróbálni azzal, sosem játszottam controllerrel autós játékot.
Számomra eléggé csalódás így a játék főleg azért mert hogy a Slightly Mad Studios készítette és ha jól emlékszem a Shift 2-t is ők csinálták ahol azért elég jól lehetett irányítani az autókat még billentyűzettel is, itt meg szinte játszhatatlan vele.
Mondanom sem kell hogy a vásárlás lehetőségét el is vetettem egy az egyben. Értem én hogy szimulátor szeretne lenni, de azért ne kelljen már még pluszba több tízezres kormányt vennem hozzá ha mennék pár kört időnként vagy egy könnyed karrier módot.
Szurhetne a gamepad-es es segitseges dolgokat is, azokkal kicsit komolytalan a dolog.
A profil lekeres nem mindig mukodik, valszeg a hosted szerveruk lehet szar/keves, valszeg amiatt is bugzik az egyeb online.
Es ha mar teszteltem, egy gamepad-est csak letoltam az elso helyrol, hulyen nezett ki😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alapjaban egy vizes aszfalt, foleg egy aeros/diffuzoros autonal, nem a vilag vege (slick gumikon). Kicsit csuszkal, de nem halalos. A tocsak mar problemasak. "Lassabb" temponal berantja, gyorsabbnal feluszik rajta (hallani es erezni is a kormanyon, plusz az auto mozgasa😛).
Az egyszeruen vizesnek latszodo aszfaltok kozott is van kulonbseg.
Nem feltetlenul latszik, de eso mennyisegtol, az idejetol es az autoktol fuggoen alapbol is egyre jobban csuszik. De jegpalya nem lesz belole.
Alapbol 4 eso tipus van (a kodosoket nem szamolva). Az 1. szinte semmi, a 2. autozhato, minimal tocsakal, a 3.-nal maga az aszfalt is necces es sok a tocsa, a 4.-nel mar alapbol is szar es sok helyen all a viz. De mindegyik folyamatosan valtozik, eltelt idotol es autoktol fuggoen jobb/rosszabb.
A 2. eso is olyan gyenge, hogy tobb kor is kell, amig erezhetoen csuszkalosabb lesz az aszfalt, de meg egyedul autozva, az idealis iven boven kezelheto. Persze a tocsak szaporodnak es az iv mellett egyre rosszabb lesz😉
Plusz ami nem feltetlenul latszik (max a tocsakon), hogy a Live Track figyelembe veszi a szintkulonbsegeket is. Nem csak a tocsaknal, hanem az egyszeru vizes aszfaltnal is van kulonbseg, meg oldaliranyban is.