19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Biztos ez is valami bug.
-
Mondjuk az lehet, nem neztem hol van az az rx csuda... -
Én nem értem ezt a dedikált szart, beállítom a dolgokat, elindítom, http-n nem is azt írja mint ami be lett lőve. A fele cucc egyezik a másik fele tök más. Belépek a szerverre, van amit tudok változtatni, de pl. autót nem engedi. -
mégse inditok, nincs rx-ben se időmérő se gyakorlás, egyedül nem enged körözni ,szóval a tököm ül a gép előtt játékosra várva :)) -
Ez attól függ hogy hol van a pálya... -
Program szerint ha nyarat allitok, akkor az januar elseje :)) -
Most van egy órám, inditok egy RX-et, jelszo sg. -
Akkor a net lassulas alapbol rossz (lehet), de a program szempontjabol jobban nez ki, ha csak "egy jatekosra" fogja a dolgot:DDD
Azert 3 autot csak el kellene vinnie, ez nem lehet gep fuggo;) Nekem is volt hogy az AI vezette az autot, nem ertettem mi a gondja. Biztos nem tetszett neki ahogy vezetek:))) Vagy annyira leesett a net-sebesseg hog yez is funkcio?! Amig visszajon a net addig is koroz az AI?! Ami igazabol nem lenne rossz megoldas, jobb mint ha ledobna:) -
Nalam te is vegig pirosban voltal.
Az, hogy lassu betudhato a gepemnek, bar azert ac t elbirta nem harom emberrel, de hogy se skippeles, se restart vagy valami az eleg baj.Neha nalam kijot az ai az autommal ment vele egy kicsit en meg ott pislogtam most mit kell csinalni....
De pl arra se jottem ra, pitben hogy lehet csetelni...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.08. 09:29:25 -
Ahogy irtam, 4 probalkozas tapasztalatom van ezzel, igy erre azert nem alapoznek:) Plusz azt is emlitettem, hogy Lac "szervere" sem volt tokeletes, (nalam) pirosban jelezte a kapcsolatat. De a net-kapcsolat es az utolso verseny hianyzo palya betoltese inkabb allapot es bug. Nem ezzel volt a fo gondom.
Inkabb az, hogy egy prac. utan indulo versenynel azonnal kitett a palyara, mindefele garazs lehetoseg nelkul. Se allitgatas, se setup, se semmi. Azert egy szaraz prac vagy qual utan (mivel szim, sajat setup, oda meg slick) betenni szakado esobe, azzal a setup-pal, gumi valtas nelkul, eleg gaz:) Persze, mondhatjuk funkcio, lehet latni mi lesz a versenyen (ha nem random:P), igy azzal a gumival kell gyakorolni es/vagy gyors kort menni:)
De azert nah:D
Vagy egy instan race futam, ahol azonnal kitett a rajtracsra. Azzal sincs gond, ha az ember default setup-ot hasznal es/vagy a sajatjat automa gumi valasztassal meni el. De ha valaki elozoleg slick-es beallitast hasznalt, akkor bukta, azt huzza be esore is;D
Meg olyan "aprosag", hogy a HUD resz kicsit bug-os, "elfelejti" a virtualis tukrot (is). Es online kipakolt rajtracsnal, mar nincs gyors options menu, told a versenyt tukor nelkul;) Ma mar az 1db monitor is eleg nagy hatrany (csolatas elore), de tukor nelkul eleg expert:D -
mumus70 #17268 70 %-on volt az AI, és nem tudtam mit kezdeni velük B+ 

-
Eleve kicsit furcsak a gumik oldaltartasai a progiban, meg egyertelmuen eltolt (alul- vagy tulkormanyzotta) beallitassal sem mindig egyertelmu minden kanyarban, korben, helyzetben.
Gondolom a sok dinamikus valtozo miatt kizamithatatlanul mukodnek a gumik (is). Ami nem feltetlenul hiba, egyszerun egy teljesen masik szint pl. egy AC-hoz kepest. Az iR is teljesen dinamikus (rendes idealis iv, gumi tormelekek, felhordott es "atrendezheto" palya koszolodas), jol erezni a valtozasokat, de megis mas. A CARS2-ben mintha kicsit jobban akarna "ragaszkodni" az uthoz a gumi, ami "furcsa" atmeneteket produkal minden iranyban (long/lat).
De meg a gumik fuggoleges mozgasa ("rugozasa") is mashogy befolyasolja a tapadas valtozast. Erzesre jobban tapad, mint amit a profile/contactpatch valtozas indokolna. Persze ez csak elmeleti, fingomsemsincsen, versenygumi sem voltam meg sose:D -
Van már jó pár online futamom, volt köztük lobbys és volt DS is, volt olyan ahol verseny volt rögtön, volt quali és verseny egymás után, hibátlanul.
-
Nem veletlenul nem inditottak az online bajnoksag-funkciot (vagy mit). Persze a dedikalt reszt nem neztem, lobby-t sem inditottam, nem ismerem a lehetosegeket, de igy hogy 4 fun futambol 3 problemas, meg egy furcsan lag-os, van meg mit reszelni rajta.
Remelhetoleg most nem a iadas utani szabit toltik, hanem gyorsban 1 honapot meg reszelnek rajta. Decemberig jo lenne bit-enkent atnezniuk a progit. Aztan elmehetnek 1 honap pihire;) -
Esve kelve, nem volt szép kör, nagyon nem jó a diffire a 918nak alapból, picit javítottam rajta de abszolút kiszámíthatatlanul vagy tolja az elejét vagy befordítja magát. Meg amikor elfogy a ménkű összkerékről hátsóra vállt szal alkalmaszkodni kell 
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.10.08. 08:53:22 -
Így a multi alapján kicsit optimista az az Esport gomb... :DD -
MooneyR #17262 Ha érdekel valakit a felszáradó ív: Oschersleben - mai nap - real weather. Gyenge eső esik és látható szépen helyenként a "jelenség" :)
-
Azt hittem a fagyos az idore vonatkozik, bekapcsoltam :))) -
Nalunk is volt "fagyas", Laco kivarta en nyomtam egy reset-et:)
Amugy az valoban gazos, hogy semmit nem lehet csinalni. Se alt-tab, se TaskManager, se ctrl-alt-del, se semmi.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 22:42:23 -
MooneyR #17259 Totál kifagytam, a feladatkezelőből sem lehet kilőni, mert lockolja a progi azonnal.. Kijelentkezés, majd jelszó keresés volt :)
No majd legközelebb folyt.köv. : ) -
Nalam is ...
Mondjuk az nehezen s ndult el, mar pont ki akartam lepni :) -
A storm-rol lemaradtal, vicces volt, csak az aszfaltot toltotte be, meg itt-ott valami objectet (fak es egyebek nem voltak, fu se, lyukas volt vegig a palya az aszfalt mellett):))) -
Erdekes, az teny. Valszeg a sok osztas/szorzasbol ez jon ki:) -
MooneyR #17255 Óugyan, bár akkor ezt még nem tudtuk :D -
A pirouette en vagyok:D Slick volt fent, megindult a segge az egyenesben, mar nem tudtam osszeszedni:D Bocsi;P -
:)) -
MooneyR #17252 Szeintem jól nyomtuk 

-
De ugye, hogy simán megvan a száraz féktáv, célegyensben néha még rövidebb is, gazt kellett adnom :)
Pedig ez Storm volt ... -
Akkor valszeg bugos a palya-idojaras kombo. Mert ha csak nalam nem tolti, azt meg megertenem a 4Gb RAM-mal:D -
Bar a jelzes alapjan pirosban volt a net-ed, de akkor is erdekesen kockas. Volt amikor elottem volt 10 meterre valaki, es utkozes hang-utkozes:)
Meg ez a lobby valoban fun race-re van. A versenyre ugrasnal nem enged setup-ot allitani. Default-tal jo, az automatan allitja a gumit, de ha egyszer van sajat, akor bukta. Es mi van a szaraz qual es esos race?!:)
Amikor csak race volt, azonnal a sajat slick-es setupot toltotte.
A hosszu-hosszu toltest is beszivtam, azt hittem kifagyott, nyomtam egy reset-et;DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 22:31:07 -
Jah, hogy nálad is olyan volt?! :))
azazé valami ! :DDD -
Akkor megnyugodtam, azt hittem a gepem ezt mar nem birja:DDD Vicces volt csak az aszfalton menni, es latni a magasabb reszekrol lyukon keresztul a palyat:D Eloszor nem mertem a szelere menni:DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 22:30:02 -
no, lekapcsoltam mert utolsón már csak az út meg fű volt nálam, minden vakfehér lyuk volt csak :)) -
Most megint mi van, csak tolt es tolt.... -
T -
Melyik a chat gomb ? -
Vagyis nem azert vagyok lassabb, mert csuszkalok, hanem mert kamu az egesz, es esoben gyengebb lesz az auto?!:))))))))) -

Talaltal valami rovidebb erdei utat?:DDD -
megpróbálok szervert csinálni, nézzétek hátha működik ...
-
Igen, szandekos, kulonbozo sebessegekkel nem lett volna igazsagos:D
Kiprobaltam visszavaltasokkal, rovidebb a fektav mindkettonel (esoben a vonalon altam meg), de a kulonbseg ugyanugy meg van.
Probaltam egy slick vs. eso gumit, de ertelmetlen volt (es kivitelezhetetlen:D). Slick-kel ~160km/h-ig tudtam gyorsitani, folyamatosan csuszkal, a gyors balosban (a fektav elotti) teljesen lecsuszik az ivrol. De padlofekkel slick-kel sem lett a normal vizes aszfalton tukorjeg, fekezett es megallt. Ha nincs tocsa (ott eselytelen) es durva vizes aszfalt, akkor valszeg nem lenne sokkal hosszabb a fektav mint eso gumin.
Nem modom hogy jo, mert persze, biztos szar (:D), de osszesegeben, aranyaban nem tunik rossznak. Valszeg lehetne meg rajta dolgozni, tuti az auto/palyak sem egysegesek, a vizesedes/szaradas/dinamika is tuti docog meg. Az hogy "nincs kesz" vagy "jatekosabbra" vettek, azt nem tudom.