• sertrex #17123
    Azért vannak itt jó dolgok is, például ez a Competitive  Racing  License is. Most hogy már túl vagyok a PC2 feltérképezésén, újra egyre többször megyek multiban. A korábbi részhez képest, ahol nem volt díjazva a győzelem vagy nem volt semmi retorzió a sportszerűtlen viselkedés miatt vagy csak a sima szerver elhagyás miatt, amikor látszott, hogy már a dobogó se lehet meg. Itt olyan érzés mintha tétre menne. Ma is napközben több szerverre beléptem és gyűjtöttem is néhány pontot a meglévőkhöz, majd el is hullajtottam, saját hibából. Ezeket az eseményeket tényleg ezen dolgok fényében éli meg az ember, egyrészt örül a jó eredménynek és dühöng ha nem úgy sikerülnek a dolgok. És igazából nem is a pontgyűjtögetés miatt, hanem egyáltalán a tudat, hogy történik valami végre egy-egy versenyen és nem mondom, hogy nem volt egy-két lökdösődés, de a visszanézésnél azért látszott, hogy jobban próbálnak figyelni egymásra. Ha elmúlik az újdonság varázsa és a trollok is kikopnak, elmennek az újabb játékokba rombolni, akkor itt egész jó versenyeket lehet majd menni. A másik amit észrevettem az az, hogy semmi gond nem volt egyik szerón se. Volt néhány gamer akiknek iszonyat nagy laggjuk volt, eltűnt-visszajött, de ezen kívül mindegyik stabil volt, persze nem próbáltam túl sokat, amit igen az jó volt. Amíg nem jönnek meg a várt patch-ek, addig a játéknak ez lesz az a része amit érdemes használni.
    Szerintem nem ártana elkezdeni, már akit érdekel az itteniek közül, összehozni heti egy-két vagy akár több alkalommal, amikor a többségnek megfelel egy-egy fun futamot. Sokkal jobb mint az agyatlan AI ellen menni. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 17:10:41