Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Egész királyul lehet érezni a dolgokat :) 
Ezen az időjárás vs. AI. vs. tapadási viszonyokon tényleg kellene még finomítani. Nem nagyon akartam sokat vacakolni, elsősorban az új FFB konfigodat szerettem volna kipróbálni, ezért egy gyári GT preset-et választottam. Minden komolyabb setupolás nélkül, üzemenyag, ECU-ban a TC és ABS állításon kívül semmit nem állítottam. A szabadedzés és időmérő száraz körülmények között zajlott, ahol utóbbin 9. helyen végeztem, igaz lett volna egy másodperccel jobb időm is utolsó mért körben csakhogy a hockenheimi célegyenesre ráfordulva kifogyott a benya .) Mindegy próbálgatni tökéletes, futamra viszont összekombinálta a 2 legrosszabb időjárási viszonyokat a játék, eső+köd. Gondolom az AI-t nem igazán zavarj a köd a látási viszonyokat illetően, engem viszont nagyon is, főleg miután meglehetősen rövid idő alatt megelőztem mindenkit így nem volt kinek a féklámpáját lesni, így nem esdett ritkaságszámban, hogy be-be néztem egy egy kanyart mert kb 50m volt a látótávolság. Végül is a lényeg az lenne, hogy a 6. körben már volt AI akinek kört adtam a 9. körre pedig utolértem és kerülgettem ki az egész mezőnyt. Gondolom lac-coo is ezt sérelmezi. Egyszerűen az időjárási körülmények változásával teljesen elmásznak egymástól az erőviszonyok és az én meglátásom az, így egyszeri teszt után, ami igazából nem is erre irányult eredetileg, hogy igazából nem az AI lassú hanem én vagyok gyors, és ez sajnos nem azért van sajnos mert ennyire jó vagyok. Míg az AI valahol érthető módon a 200-as táblánál elkezdett fékezni, ami az időjárási körülményekre való tekintettel teljesen érthető is lenne, valamint kigyorsítani sem tudtak olyan tempóban mint én, velük szembe én úgy autóztam mintha teljesen száraz körülmények között mennék. 120%-on már biztosan elpicsáztak volna :) de ha adott AI szint mellett száraz körülmények között mondjuk úgy pariban vagyunk, gondolom ennek a viszonynak hellyel közel esős körülmények között is igaznak kellene lennie.