• alma2
    Nekem mindegy melyik all kozelebb az igazihoz :) A lenyeg, hogy en elvezzem, talaljak benne folyamatos kihivast, meg tudjam magyarazni mi miert tortenik es lassak benne raciot, na es tetszen az ffb-je. Itt igazan kicsi az osszpontszam
    Irhattam volna rf2-t is, amivel mostanaban meg szorakoztam, az sokkal kozeleb van, az AC-s elmenyhez, vagy lehet forditva is irni az ac az rf2 elmenyhez, tokmindegy.
    Az itteni elmenyem meg kozelebb van a regi autos jatekokhoz, amiket meg senki nem hivott szimnek, amivel semmi baj, de ha ra akasztjak a jelzot, hogy szim, akkor vagy legyen iranymutato es mindegyik nagy miutan ez megjelent probalja masolni esvisszadni az erzest, amit ez nyujt,
    de mivel ezzel picit elkesett igy nem artana a "nagyokat" kovetni, hogy aki ahhoz szokott, ne szomorkodjon erosen na meg lassuk be amilyen katyvasz ez nem lesz kovetendo csapasirany leszamitva egy ket vevocsalogato megoldasat, ami be is jott, mert kb itt sem lehet mirol olvasni csak az idojarasrol. Persze mondhatnam, hogy nem tudnek egy szimet sem mondani, ahol most futna olyan szerver, ami a kepessegeihez kepest mostoha ido van beallitva, mert jol nez ki, ami a kirakatban van, de versenyezni senki nem akar ezeken.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.10.01. 18:40:21