• __Jacek__
    Ez tuti, de:)) Mondod hogy letolnak állandoan, csak itt a videóban nem?:))) 100%-as AI plusz 60%-os Agresszió és teljesen jó nem tolnak le szárazon gyorsak stb.
    Mentem egy 10 körös versenyt "TCR" autokkal, hátúlról indultam 31 fős mezőny, kb feljöttem az 5 kör alatt a 24-helyig amikor kimentek a boxba az AI-k, én mentem tovább 3 helyen kb:) következő körben kiment a másik kettő. Hatodik körben elkezdett esni a hó (summer beállítás LOL) volt 30 sec előnyöm kimentem a boxba, bent maradt a szerelés igy 1 percet voltam bent:D
    Vissza jöttem valami 16-iik helyre de nekem arra az időre volt gumim a AI ment tovább ami volt rajta következő 3 körben bedaráltam őket feljöttem másodiknak de elállt a hó és felszáradt a pálya , pont utól értem az elsőt de nem birta a gumim jóformán elégett 1 kör alatt alig bírtam behozni a második helyre. Most itt mi volt a baj? Teljesen jól müködött minden élvezetes volt stb..

AI probléma legtöbbször hogy úgy megy az ember AI-val hogy "menj már az anyadba te szar AI" menj ugy hogy te is figyelsz rá mindjárt jobb lesz, nem mondom hogy ez isten de nem is annyira szar mint néhányan itt állítják.