Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Felsorolasokban:)
Slot-ok:
- Minden idojaras slot 1 orasra van "kitalalva".
- Minden slot tol-ig van. A 2 slot-nal (eso-szaraz) az eso 0%-tol tart 50%-ig (folyamatosan csokken, 50%-tol nem esik). NEM 50%-nal all el az eso!
30 perc futam, 2 slot, eso-szaraz, idojaras gyorsitas:
- Real: a verseny vegen meg esik, 50%-os intenzitassal.
- Idogyorsitas 2x: a slot-ok egyenkent 30-30 percig tartanak, igy a 30 perces verseny vegere all el teljesen az eso.
- Sync-to-Race: 30 perc futam, 2 slot, igy 1db idojaras 15 perc. A 15 perc vegere elall, onnan szaraz.
Autok vs. realrod:
- Jol mukodik, ott huzzak fel a vizet ahol mennek; a tocsakban is latszik ket oldalt a kereknyom; aztan osszefolyik, a tocsa utan "szetszorjak".
- Teszteltem idealis ivre parkolva, omegat rajzoltak korem:)
A problema a felszaradassal van es az ido gyorsitasokkal.
Nem ismerem a beallitott (valszeg a valos dolgokhoz igazitottak) felszaradasi idoket (ami persze fugg a levego es palyahomerseklettol es felhoktol is). De pl. szaradjon fel eso utan az aszfalt nullara 30 perc alatt.
- Ha 2 slot-ot allitasz be (eso-szaraz), akkor az eredetileg 2 ora lenne. 1 ora utan allna el az eso es utana 30perc alatt szaradna fel.
- De ha 30 perces versenyt mesz (Sync-to-Race-szel!), akkor negyszeresre gyorsitod az idojarast es a felszaradast(!) is. Igy "papiron", nem szamolva az autokat, 7 perc alatt felszaradna nullara. Ami palyatol fuggoen 3 kor. Es persze ez vizualisan csaloka, mert ha nem tukrozodik es nem vernek fel annyi vizet, attol meg lehet "vizesnek" szamolja. Igy akar 2 kor alatt is szaraznak tunhet.
- Ennyi ido alatt nem fogsz latni az autok alatt felszarado kulon idealis ivet.
Az lenne a megoldas (rovid versenyhez) mint az rF2-ben: a startnal vizes aszfalt, de eso nelkul, igy a teljes roviditett futam a felszaradasrol szolhat, megfelelo idogyorsitassal.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.30. 15:46:27