• Danecay
    Értem, vagyis a lényeget, de mégis miből adódik a különbség, gondom, nem Te töröltél belőle, vagy JP írt hozzá. Gondolom az határozza meg, hogy hány soros, hogy melyik játékban betöltött beállítást kezdi el szerkeszteni az ember. Nincs jelentősége egyébként, csak érdekel, mégse haljak meg teljesen hülyén :) A Te beállításodat használom jelenleg egyébként, egész jól visszaadja a dolgokat de még mindig a középről való kormányelmozdulással nem vagyok teljesen kibékülve, olyan érzést kelt mintha nagyobb mértékben mozdulna ki középállásból mint emennyire eltekerem a kormányt, és sokszor az animáció is ezt láttatja velem, persze könnyen meglehet, hogy éppen emiatt is érzem úgy. Most fentebb vettem, jelenleg kísérleti szempontból a Damper Saturation-t 50-re, így kicsivel jobbnak tűnik, de lehet csak placebo :) Egész kellemes kis 10 körös futamot futottam a Porche 911 GT3 szériával Hockenheim-ben. Természetesen még mindig csak puhatolózom, több napja most sikerül érdemben először leülnöm a játék elé kb. 1,5 órára.
    Mi egyébként érzésre a legrosszabb autó, kipróbálnám azt is :) Lentebb olvastam a SCV8 Fordot de nem igazán találtam, melyik lenne az, nem vagyok egy autó guru?
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.29. 23:12:44