Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Na hát ez érdekes volt, végigcsináltam ismét , most abban a sorrendben ahogy írtad és látszólag jónak tűnt minden, egészen a Logitech driver telepítéséig, megjelentek a tengelyek, nem pont ugyanabban a formában mint ahogy driver telepítés után kell, hogy kinézzen, de ugyanígy nézett ki először a laptopon is, telepítést követően pedig így kell, hogy kinézzen:
Miután feltelepítettem a Logitech drivert, visszatérve a játékvezérlőkhöz, ismét a lenti üres ablak fogadott. Már végkép nem értettem, de mégiscsak úgy néz ki, hogy az USB portommal lett valami, mert most másikba átdugva írta, hogy telepíti a drivert és immáron a fenti kép fogadott. Kipróbáltam, eddig úgy működik mint ahogy korábban. Próbából visszadugtam a régi portba, leinicializált annak rendje és módja szerint, státusz megint csak OK, de ugyanúgy üres az ablak. Mindegy, átdugtam egy olyan portba ahol működik, de hogy a Logitech driver feltelepítése előtt miért jelenítette meg a korábban használt portra kötve is a tengelyeket és gombokat, nem tudom mint ahogy azt sem, hogy utána már miért nem. Kipróbáltam pendrive-al az ominózus portot és azzal működik. Érdekes! mindegy, lényeg, hogy nem a kormánynak van baja. Elég blama lett volna ha visszaküldöm, postafordultával pedig visszakapom, hogy de hisz ennek nincs is semmi baja :)