Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Írtam hogy pl. BAC Mono-val bár úgy érződik hogy megcsúszik az autó és kell az ellenkormányzás, de ellenkormányzás nélkül sem pördül ki, hanem csak kicsit ferdén megy tovább, viszont most megtaláltam ennek a problémának az okát. Setupnál az ECU fülön van egy olyan beállítás, hogy Traction Control, ez alapból MINDEN autónál 10%-on van, viszont pont fordítva működik, azaz 0%-nál nem engedné a gumikat csúszni, 100%-nál pedig abszolút enged mindent, azaz az alapbeállításnál 10% csúszást engedélyez ami nem sok, na most ezt én felraktam 100%-ra, és így azért már simán meg lehet forgatni a BAC Mono-t. De például a Caterham 620R még rosszabb volt, mivel mindegy hogy mennyi gázt adtam nagyon durván alulkormányzott volt az autó, ott is beállítottam 100%-ra és így már hihetetlenül jó lett, lehet vele driftelgetni rendesen (azaz olyan mint amilyet a videók és a paraméterei alapján vártam), napos és meleg időben is, az FFB pedig nagyon részletes (controller beállításoknál a dampert és a damper saturationt levettem még 0-ra), az eddigi legjobb szerintem, számomra ez jobbnak tűnik mint az AC, nagyon jó kis autó ez a Caterham (VR-ben pedig külön élmény nézni az első kerekeket pl ellenkormányzásnál). Egyébként bugokat sajnos én is találtam, volt egy olyan crash ami után még a steam is elfelejtette hogy fel van telepítve ez a játék, ezen kívül VR-ben néhány pályánál fix helyeken ugrik egyet a kép, néha villognak az árnyékok.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.24. 11:12:16