Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Corvette C7R GTE, Nurburgring Sprint Snow, All-Terrain gumik.
Ne osszatok, nincs rajta WIP/Beta felirat😊 Meg a gepem sem nextgen😄DDD

Alexease
Kiprobaltam havon a gumikat😊
Egyelore csak 1 autoval (Corvette C7R GTE), ami hasonloan "ertelmetlen" kategoria hora, mint a videoban a Lambo😛
Nurburgring Sprint.

Szaraz, slick-kel: 1:27
Havas, All-Terrain gumik: 2:11 (errol toltok videot, milyen szenvedes volt😛)
Havas, soft slick (ertelmetlen, de korbeertem😛): 2:45

Az All-Terrain guminal kikapcsoltam a gyari TC-t (lehessen csusztani), de a slick-nel bent hagytam, mert amugy hasznalhatatlan, egyhelyben korbe-korbe forgok😉
Alexease
Online bajnoksagokat valszge nem fogja erdekelni. De vannak benne Rallycross autok (meg palyak is), azokon meg teli/havas palyakon jo moka😉
Danecay
Persze, érthető! <#eljen>

Tomsteel
Nekem most elsősorban azért fontos a csökkentett tapadás dolog, mert jobban kidomborítja a fizika erősségeit és gyengeségeit

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

sertrex

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Danecay
Véleményem szerint az a baj ezzel a havas témával, hogy jópofa és az újdonság erejével hat, de ténylegesen kb. senki nem fogja használni egy-egy próbán túl. Olyan ez mint az eső vagy a dinamikusan változó időjárás, mindenki elvárja, hogy legyen, aztán majd a legtöbb esetben mellőzve van és szép napos és száraz körülmények között kerül megrendezésre a legtöbb verseny. Persze legyen meg minden de nem hiszem, hogy túl nagy a jelentősége, egyelőre inkább csak hype van körülötte, megjelenést követően pár hónappal pedig már "senkit" nem fog érdekelni.

lac coo
A kisplatos videoban nehez a dontes mert ranezesre megy kb 40-el, de 70 mph-t muatat az ora 😊
No most sima teligumival 70mph-rol eleg hosszu a fekut ilyen letaposott havon....😊)
A tibbu video meg sima arkad kategoria, szarazaszfaltos tempot mennek havon.
Szoval a fene se tudja...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.12. 16:02:22

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
A hó sem egyforma. Van tapadós, jeges/fagyott, vizes/olvadós. Mindegyiken más technikával, sebességen lehet közlekedni. Meg az se mindegy hogy milyen autóval, milyen gumikkal, milyen széles gumikkal megyünk. Itt se lehet azt mondani, hogy így működik és kész. Ja, meg a pilótán is múlik. 😊))

Alexease
A tomegevel erkezo videokat meg fentartassal kell kezelni! Eleg sok az arkad, ami nem feltetlenul latszik. Persze, ha valaki kivulrol tolja, szamavezetovel, a kormanyt rangatva, az valszeg "gaz"😉
De lazan lehet valaki 3 monitoros vagy VR-es (ezek nem kizarolag szimes kiegeszitok, hanem jo penzert latvany elemek), cockpit nezetben, aki lazaban tolja gamepad-del. Nem csak egyszeru segitsegek vannak, az "alap mukodest is at lehet allitani".
Alexease
Azert a ho onmagaban "eleg jol tapad". Persze normalis gumikkal. A rally-ban sem korbe poroszkalnak a szakaszon, eleg jol toljak neki (tudom, rally😄).

De az egeszbol a lenyeg: ha az szimes altalanos kornyezetet nezzuk (szaraz/slick-gumik), ahhoz kepest a vizes, esos, havas, jeges utak nem csak egyszeruen "mashogy csusznak", hanem jol erezheto az auto "mukodesen", elektronikakon (ABS, TC, SC) es foleg a kormanyon/FFB-n! Es persze ezeken a feluleteken a gumi tipusok kulonbsege is jol erezheto (nem csak koridore😛).
Sot a tocsakban a gumi kulonbsegek (slick, esos) is mashogy viselkednek, mas erzes a kormany es FFB is. Es meg sebesseg fuggo is.

Persze, ha valakinek mar a "szimes altalanos" alapok sem tetszenek, akkor annak a tobbi sem fog, es ugy is szetfikazza az egeszet😄
sertrex

sertrex

Pont erről van szó. Kis élményautózás. Nem kell mindennek FIA szabályok szerint menni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 14:16:16

Tomsteel
Élmény szinten szerintem rendben van amit látunk, viszonyítási alap nem nagyon van, kellően nehéznek tűnik ahhoz, hogy a pálya szintkülönbségei komolyabb kihívást jelentsenek.

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.08.12. 14:01:34

lac coo
De amit te linkeltél, leszámítva, hogy nagyon rossz a sebességérzet, de ha a kilóméter órát figyeli az ember irgalmatlan féktávokat vesz pl 100-ról ...Pedig azon sima téli gumi van .

Szerintem túl sokat vársz , GT autó, szögesgumival, havas Nordon az amolyan fantasy! Csúszkál, ökörködni jó de sokat nem várnék ettől ...

sertrex

Tomsteel
Persze, ha ez csupán segítségeken alapul és ez kell ahhoz, hogy sokat eladjanak, illetve hosszútávon foglalkozzanak vele, akkor részemről ez rendben van, nekem elég a tudat, hogy elérhető a másik véglet is.

sertrex
Végül is, ha mind a két vezetési módot lehet használni, akkor tök mindegy, hogy valaki árkádosan vagy pro megy vele. Én úgyis a saját stílusomhoz alakítom majd.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 13:11:21

Tomsteel
Ez is az Ő videója, leírásban írja is, Lambo-val összehasonlítva elég szembetűnő a különbség.

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex
Hááát! Mindenki onnan merít példát amiben él. Ne aggódj! Én nem ítélek el senkit, amiért más. <#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 10:40:08

Nálad mikor akadt be valami? Olyan vagy, mint a titkon meleg srác, aki folyamatosan a melegeket fikázza, mert nem mer szembenézni magával. Neked ugyanez, csak a CM-szel, akkor is, amikor senki még csak távolról sem említette.
Tomsteel
Köszi előre is. Segítségektől és modern elektronikáktól függetlenül azért az autó tehetetlensége csak nem tűnik el ennyire. Volt ezzel kapcsolatban átalakítás nemrég, a srácnak akit linkeltem van egy korábbi havas GTR-Nordschleife videója és egy újabb is összehasonlító jelleggel, kettő között látható ez a mértékű különbség amiről beszélünk, de azért azt kétlem, hogy a többség még a hetekkel ezelőtti build-det próbálgatná.

Alexease
Holnap megnezem😉
Ha van az autohoz teli/szoges gumi, akkor valszeg eleg jol megy, de a videoban, ranezesre, tuti ful arkadban (minden segitseg) tolja.
Tomsteel
Alex, lennél olyan édes drága aranyos, hogy kipróbálnád a havas körülményeket a legújabb build-ben, segítségek nélkül, különböző gumikon? Azt kellene kideríteni, hogy van-e olyan kombináció, amikor ennyire sínautóvá válik vagy ezt csupán a "segéd-elektronikák" okozzák? Előre is köszönöm!

Tomsteel
Az Ő videóin mintha egy teljesen más játékot látnék. Nagyon bízom benne, hogy ez a mérvadó.

Tomsteel
Nem értem miként lehet ekkora különbség videók között a téli tapadást illetően. Amiket én linkeltem korábban, azokon él az autó, csúszik, mászik, ahogy kell, ez a Lambo-s meg borzasztó árkád...

sertrex

sertrex

Pirelli téligumikkal.

sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.11. 10:17:56

sertrex

sertrex
Mai kis színes. 😄DD Nagyon OFF. Mindenki csak a saját felelősségére tekintse meg!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom, hogy ez inkább F1 topikba lenne való, de oda nem lehet a játékra negatív tartalmú dolgokat kitenni vagy írni róla, mert a HG törli.

sertrex
Én nem mondtam nevet. <#confused>

sertrex
Nem tudom, még nem próbáltam. Én nem jósolgatok, majd kipróbálom ha itt lesz az ideje.
Egyébként meg eltévesztetted a topikot. Attól hogy valahol megemlítik a CM F1- et még nem kell a Dunának menni... Ismerős a duma? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.11. 09:16:20

sertrex
Még elég kevesen mennek PC2-vel. <#idiota> De legalább ez egy szimulátor és nem egy újabb CM árkád.

sertrex
Az AI már az első részben is jól működött esőben. Ugyanolyan jól, mint szárazon, csak az időjárásnak megfelelően lassabb köröket ment. A gond legtöbbször a userekkel volt. Talán többet kellett volna gyakorolni. Meg talán ki kellett volna tapsztalni az AI-t is hogy hány %-on a legversenyképesebb, vagy a user hány százalékos AI-val versenyképes. De persze mindenki rögtön 100%-os AI ellen akarta, tolni mert hát mindenki minimum egy Senna. 😄DD

Totti5
Mert a CARS2ben a hülye kis fanboyok Audit hajtva Lömánban éjszaka, esőben azt hiszik hogy Ők a Lotterer?

Bocsánat mindenkitől -fav.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.11. 08:57:28

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Tehát a CARS2 sem fejlődött?

lac coo
Ai mukodik mar esoben, meg ugy altalaban ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.11. 08:49:51

sertrex
<#unalmas>

sertrex
Persze. Ők teszik a dolgukat. Azzal semmi baj. A baj ott kezdődik, hogy ezt beszopják. Az <#idiota>-k.
Szerintem egyre kevesebben. Már csak a konzolos, rezgőbanánosok tartanak ki, akiknek mindegy hogy kamu FFB, kamu, előre megtervezett fizikával tolják. Meg a hülye kis fanboyok, akik azt hiszik, hogy Vettelek, mert körbe tudnak esőben, Monacoban menni. <#awink>

Totti5
Minden játék új részénél új dolgok kerülnek bele, új lehetőségek, új grafikai elemek, új mechanikai elemek, modellek, hangok, zenék.

Ez az igazság, ebbe kár belekötni... azért dolgoznak rajta 1-2-3 évig mert van mit dolgozni rajta.

Nyers
Hát vajon mi mást kéne mondaniuk? Persze, hogy azt mondják, hogy mennyi új fejlesztés, meg csicsa került bele - egyébként senki nem venné meg ...

My Life for Freedom!

Alexease
Es mindig jobb is lesz mint az elozo. Csak nem elegge😉 Csak egy keveske hianyzik, hogy valoban toppos cucc legyen.
sertrex
Marketingben a Codemasters a legjobb. Még mindig, már sokadszor el tudja hitetni, hogy a soronkövetkező F1 az jobb lesz, minden eddiginél. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.10. 22:21:43

Remélem jó lesz ez a játék.

Azt el kell ismerni, hogy marketingben a legjobb!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

sertrex