• ntex
    Lehet pár embernél kiveri a biztosítékot a postom de sebaj:

Első rész nálam teljesen kimaradt, semmilyen formában nem próbáltam.

Ennél viszont kipróbáltam a virágboltit. Mentem 1-2 kört, Audi R8, Spa GP, viharban tök jónak tűnt. Aztán elkezdtem egy karriert, a Formula era első bajnokságán Brno pályáján nem tudtam legalább egy kicsúszás vagy keresztbe fordulás nélküli kört menni kikapcsolt segítségekkel. Mintha jégen autóznál kb (száraz napsütötte pálya volt). Utána kipróbáltam a Formula A-t quick raceben, Red Bull Ring-en már az első kanyart képtelen voltam bevenni, össze vissza csúszkál az autó. Bekapcsolt segítségekkel meg egyszerűen játszhatatlan, túlfékezi a kanyarokat a stability control stb. Van itthon egy X360 controllerem, nem tudom érdemes e kipróbálni azzal, sosem játszottam controllerrel autós játékot.

Számomra eléggé csalódás így a játék főleg azért mert hogy a Slightly Mad Studios készítette és ha jól emlékszem a Shift 2-t is ők csinálták ahol azért elég jól lehetett irányítani az autókat még billentyűzettel is, itt meg szinte játszhatatlan vele.

Mondanom sem kell hogy a vásárlás lehetőségét el is vetettem egy az egyben. Értem én hogy szimulátor szeretne lenni, de azért ne kelljen már még pluszba több tízezres kormányt vennem hozzá ha mennék pár kört időnként vagy egy könnyed karrier módot.