• Danecay
    Jó lesz ez majd idővel, gondolom :) Most sem katasztrófa, de a PC1 esete után talán nem lett volna szabad hagyni megismétlődni a dolgot és ebben az állapotban hagyni megjelenni a játékot. Velem nem csesznek ki mert kb. az vallom amit Te is írsz, majd később megveszem, addig javítgatják is és az ára is lentebb megy. Nem vagyok én a magam ellensége és had nem kezdjem el sajnálni az SMS-t mert valójában ők szúrták el ezt is. Ha nem ez a felemás vélemény övezné a játékot máris 2 nappal a megjelenés napját követően, de ez volt már igazából az első napon, biztosan több teljes, premier árú példányt tudtak volna értékesíteni, így viszont egy olyan ember aki kicsit is utánaolvas a játéknak és az a körül formálódó véleményeknek, kétlem, hogy rohan a boltba megvásárolni teljes áron. Ha a csapból is az folyna, hogy mekkora királyság, akkor biztosan másként lenne, de erről már lentebb kifejtettem, hogy mit gondolok. Elmélkedésemmel nem kell feltétlenül egyetérteni, sőt egyáltalán nem, ez csak az én véleményem.

Amúgy világítása lehetne az autóknak este X óra előtt is, mármint olyan ami hatással is van a környezetre és megvilágítja azt. Nord-on kocsikaztattam a gyerekeimet, mert persze kiszúrták, hogy leültem a gép elé, és hát esőt akartak mert milyen buli, hogy megy az ablaktörlő (egy 3 és egy 6 évesről van szó egyébként és ők minden bizonnyal jobban élvezték a szituációt mint én :) és miután a legkomorabb esős időjárást állítottam be hogy törölhessen az a fránya ablaktörlő, gondoltam felkapcsolom a fényszórót is ha már ilyen sötét idő kerekedett, de sajnos a reflektor fénye semmire sem nagyon volt hatással, még a korlátra se ami elé közvetlen odaálltam, majd telt múlt az idő, jött a harangszó, és lő világosság. Reply-ben természetesen mindvégig látható módon fel volt kapcsolva a fényszóró és a műszerfal is végig azt jelezte. Ehhez még az jött hozzá, hogy mivel esőben most próbáltam, próbáltuk először a játékot, vártam a tócsák megjelenését de várhattam mert nem igazán alakultak ki, sőt már abban is kezdte kételkedni, hogy tényleg neves e az út mert a tapadási viszonyok nem igazán ezt tükrözték, direkt végigmentem egy kört és újat kezdtem de nem változott semmi. Próba 2, Nürburgring, hasonlóan beállított körülmények között megjelentek a tócsák. Öröm boldogság, különösen azért, hogy még be is rántja az autót, kár, hogy nem jelent kihívást ebből kijönni mert egy kormánymozdulat után már nyíl egyenesbe kerül az autó és bevallom eszembe jutott, hogy mi lett volna ha azt az egy kormánymozdulatot sem teszem meg, de a reflex na... Egyébként jó volt látni, hogy a már javarészt felszáradt pálya szélein még egy darabig megmaradt az összegyűlt víz amibe ha belehajtott az előttem lévő autó, vízpermetet szórt a szélvédőmre. Ja napközben itt sem volt a felkapcsolt fényszórónak semmilyen hatása. Én szurkolok az SMS-nek, hogy sikerüljön javítani a hibákat, de ez sajnos az ő pénzükbe kerül.