• unrealnoise
    Nem akarok vitát kezdeni, de jaj, bugos néha. Jah, istenem, akkor már csak 2000 Ft-ért veszem meg. Aztán arra senki nem gondol, hogy így egy nagy cég (Sony, Microsoft, etc) támogatása, hátszele nélkül soha nem is lesz az SMS sokkal nagyobb csapat, soha nem is lesz totál fasza.

Mintha attól még, hogy van személyzet, vagy nincs nem lenne élvezhető. A hangokkal én elégedett vagyok. Nem vagyok HC szimes, nem versenyeztem az életben még élesben, de voltam már kint versenyeken, és szerintem jók. Na nem mintha tudnám mint a 180-ról, hogy hogyan kellene dalolnia...

Persze nem az SMS-t védem, csak a hozzáállással is vannak gondok. Az SMS-t üzletileg még meg is értem. Nem várhattak a Forza és a GT megjelenéséig. Ha nem is sokkal de beelőzték őket...

Plusz nem mintha az a rengeteg plusz tartalom, körítés, évszakok, időjárás, terepviszonyok, új HUD, menü, jobb fizika, végre nomrális rendszerrel működő multi (ha nem bugzik be), nem érne meg X pénzt...

Persze mindenkinek annyit ér amennyiért megveszi, csak haverom is elcigizi meg minden az összes pénzét, a játék vásárlás meg kimerül a humble bundle beszerzésében...