Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Na de ha mindent ugyanúgy kellene beállítani akkor mi változott a PC1-hez képest? :) Amúgy én már egy jó ideje nem nagyon állítgattam a PC1-t, a legtöbb esetben nekem a default beállítás is megfelelt, csak tényleg indokolt esetben próbáltam piszkálgatni az FFB-t. Az autó beállításához meg egész egyszerűen hülye vagyok, a több mint 10 év szimezés ellenére is. Egyrészt nem értek az autókhoz :) , másrészt szinte ahány játék annyiféleképpen reagál egy egy beállításra ami nem biztos, hogy megfelel a valóságnak, még ha értenék is hozzá, másrészt az ilyen rugóutakat, gátlókat stb. nem is tudom elképzelni, legalábbis a beállított értékek alapján, ami játékonként ismét csak különbözik, max. ha látnám. Még az autó hasmagasságát sem minden esetben egyszerű belőni mert arról sem biztos, hogy kap az ember visszajelzést, jó esetben akkor ha van hozzá valamilyen hang rendelve vagy grafikai effekt ha leér, mint pl szikrák, és még akkor is csak azt tudod meg, hogy leér, meg ki tudja hogy adott játékban a valósággal szemben minek mire van tényleges hatása. Mondjuk pont a PC2-nél láttam olyat hogy a HUD ami a képernyő négy irányába kirakja a kerekeket, hőmérsékleteket, stb. a felfüggesztésre vonatkozóan zöld és piros tartományban is mozog valami, amiről azt gondolom, hogyha piros akkor nem jó :) de legalább itt van valamilyen visszajelzés.
Jó persze tudom, hogy itt van beépített versenymérnök lehet használni azt.