• Fehercsoki
    Szerintem is nagyon nagy élmény, gyengébb autók túl jó gumival valóban nagyon tapadnak, de setup állítással lehet ezen segíteni és így azért elég jó a fizika, meg hát elég sok olyan apró részlet van benne ami AC-ban nincs, például az autó le tud fulladni és akkor manuálisan újra lehet indítani, van fék és motor/olaj hőmérséklet szimuláció és érződik is a hatásra rendesen, meg hát persze ott a mindenféle időjárás (néhol nagyon kell küzdeni hogy pályán maradjon az autó és ne is legyen túl lassú, pocsolyák meg hihetetlenül szépek), 3D fák, a BAC Mono hangja pedig hihetetlenül jó, főleg VR-ben ahol pontosan lehet hallani hogy milyen hang honnan jön. Hasonlítgattam az FFB-t az AC-hoz is, és hát nagyon hasonló, gyakorlatilag scannelt pályán hasonló autóval ugyanazt lehet érezni, viszont itt tompább minden részlet, bár mindent az alapbeállításokon hagytam, szóval valószínűleg lehetne rajta javítani. rF2-vel én egyelőre nem foglalkozok, ahhoz nem is hasonlítottam, mert bár az alap fizika az egyik legjobb, viszont minden másban nagyon le van maradva.