Na csak egy gyors tesztre futotta, BAC MONO / Donington Park. Az állandó 4 kerékkel történő keresztbe csúszkálásokat nem igazán értem, próbáltam betudni a hideg gumiknak, gondoltam fícsör, még valahol életszerű is lehet de miután még felmelegedett gumikkal is úgy kanyarodtam mintha kézifékkel fordultam volna, úgy döntöttem, hogy holnapra hagyom a további próbálgatásokat :) Valahogy nem adta ki :) A kormánymozdulatokra is valahogy hirtelen reagált az autó, talán még az F1 2017-nél is ahol még érthető és megmagyarázható is de itt nem tudom mi indokolja. Az is eszembe jutott, hogy esetleg a játék valami bug folytán nem állítja automatikusan a kormányszöget és beragadt valamilyen kis kormányszög beállításon, legalábbis a játék merthogy driver-ben 900 fokon van, nem tudom. Alex tanácsára RAW módra állítottam az FFB presetet, de ettől még könnyen lehet, hogy valamilyen beállítás kavar be.
A látvánnyal egyébként nem volt gondom, legalábbis ezen a pályán, default medium-high beállítások mellet is egészen pofásan néz ki. Ezt csak azért írom mert olvastam olyat is, hogy Ultra beállítások mellett szép a játék, alatta viszont ocsmány. Remélem nem keverem valamilyen VR-os észrevétellel :)