• Tomsteel
    Multiban szellemautó "tetemek" maradnak a pályán, amiket nem csak én látok, mert a körülöttem lévők is veszettül kerülgetik őket. Menü működése hektikus, pedig jól átgondolt, csak például szerverek játékos szám alapú rendezése nem működik, egér görgő mindaddig működik amíg meg nem mozdul az egér, mert akkor oda ugrik ahol éppen áll a kurzor, egyszer eltűnt az egér a tutorial szöveg végén, csak feladatkezelőből tudtam bezárni a játékot. Azóta kikapcsolt tutorialnál nem jelentkezett. FFB szintek indokolatlanul különböznek egymástól, némelyik könnyű autónál alig lehet eltekerni és vannak nagy behemótok pehelykönnyű kormánnyal. Néhány dolgot nehezen jegyez meg a menü (napszak, évszak, időpont).

Mindemellett, mikor kigurulok az utcai R8-cal bármelyik pályán (főleg esőben vagy hóban) , fülig ér a szám. :)
    Nem teszteltem még minden autót, de a többség nálam hozza amit várok, határon is fordíthatóak az autók és élettel teliek maradnak, nagyon hamar rá lehet érezni. Szerintem a lelkünk mélyén ezt a nehézkes indulást vártuk, reméljük hegesztik minél hamarabb a hibákat.