• alma2
    Mivel ezt nem te talaltad ki igy nem sertodsz meg ha azt mondom ez hablaty! tobbszaz (semmi tulzas) vr jatekot megneztem mar, az osszes vr-t tamogato autos jatekot beleertve . Ez pont olyan mint regen az unreal engine-s jatekok, kesve texturaztak fel az objektumokat, ha hirtelen elfordultal. Csak itt a objektumok kesve jellenek meg. (talan eroforras sporolas miatt, nem rajzoljak ki azokat, amelyek nem esnek a tervezett latoterbe, ezt sokan alkalmazzak, amit nem latsz, azzal nem bajlodnak. De maradva a legtobbet hasznalt autos jatekoknal akar AC-ben is van egy max latotav, ami utan eltunik a targy illetve megjelenik es egy-ket palyan ezt alairom, de mint irtam, egy nagyon kozeli targyaknal is elofordul. Szoval lehet ket parametert kellene atitniuk, hogy jo legyen, némi extra eroforrasert cserebe, de a jelenseg valos. Csak azert most nem teszel fel a jatekot es csinalok videokat, hogy meggyozzek olyanokat, akik nem is vr-ben toljak :)

Ha nagyon igazat akarnek adni ennek az allitasnak, se tudnek. Mert ha azt mondom olyan szogben latszik egy bizonyos targy eloszor, hogy az egyik szemed szemszogebol latszana csak, akkor sem jelenhet meg az egyik pillanatrol a masikra, foleg, hogy a kornyeken levo dolgok mar lathatoak, mert nagyon szemetszur. Barmikor rogzitheted egyidoben, kulon bal jobb szem kepet is, de ahhoz meg vr sem kell, hogy egy 3d-s filmet (sbs) a tv-n, ugy nezzel, hogy ne 3d-ben jelenitse meg. Ott dobna mindenki ki a tv-jet, ha ezert bizonyos targyak csak ugy megjelennenek a semmibol. Szoval most se ertem, milyen kifogassal altak elo, ami megallna a helyet, de a jelek szerint nem is fogom. De erdekes, hogy csak ez a jatek produkalja ilyen latvanyosan.

@endy papp, hidd el a pc-mmel semmi baj, illetve nem reprezentativ felmeres, de nem egyszer lattam mar, hogy ac-ban, megkerdezi valaki, egy 20 fos public szerveren, hogy "csak en jatszom vr-ben" erre, jon vagy 2-4 reagalas, hogy dehogy es azokat nem is szamolod bele, akik erre nem reagaltak semmit, illetve a chatat is csak a menuben nezik, ha epp nincs jobb dolguk.