Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Csinaltam egy gyors AI tesztet.
Csak "tejekoztato" jellegu, mert csak 1 auto es 1 palya, 2-3 koros villam-agymenesek;)
Leteszteltem az erosseget is: az en szintem a 90%:D
Ezzel elso tudtam lenni 7 kor alatt az idomeron (nem biztos hogy ez a jo beallitas, "nem feltetlenul az a cel", hogy valaki mindig elolrol induljon es kenyelmesen gyozzon:P); 3 tizeden belul volt a 10 auto, mogottem a kovetkezo 4 pilota 1 tizeden belul.
A versenyre 80%-os erosseget allitottam es hatulrol indultam, tudjak minden kanyarban tamadni, lassam mit csinal az AI:D Realis esetben, orul az ember, ha 2-3 koronkent utoler valakit es kell 5-6 kor amig erdemben tud tamadni. Persze, ez is sorozat/palya/auto fuggo!
Mentem 3 versenyt.
Eroltetve, probalva mindenhova normalisan bebujni, nem epeszu gumi es auto kimelo stilus:P
Mindegyiket 2-3-szor inditottam, legyen tapasztalat, es volt amikor lemaradtam, baleseteztem, korbeforditottam magam, kicsusztam vagy hasonlo restart-indok tortent:D
0% Aggresion: Nem igazan vedik az ivet, feladjak a poziciot, kanyarban nem maradnak mellettem, elozgethetok. Sajat vagy erosebb AI erossegen elvezetes is lehet, biztonsaggal lehet csatazni, de tolni kell neki rendesen.
50% Aggression: Erezhetoen vedekeznek, tamadnak, ott mardadnak az iven (kivul-belul), egymast is piszkaljak; hiaba az azonos AI erosseg, nehezebb tartani a lepest. A 0%-hoz kepest egyertelmuen jobb, realisabb, hasznalhatobb, versneyezhetobb beallitas.
100%: Nagy kulonbseg nincs az 50%-hoz kepest, de nehezebb odaferkozni es kifekezni, ha kinez neki egy utkozes (lathatoan neki csuszok), akkor sem adja fel az ivet, "kapjam be" alapon, csak egy maradhat:) De idiota vagy szandekos agymenest nem lattam toluk.
Persze, e 3 video alapjan senki ne rohajnon elorendelni 2db Ultra Edition peldanyt vagy nem kezdje elasni a programot! :P
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.20. 16:11:24