• Danecay
    Éppen ezt akartam kérdezni, hogy a víznek azon kívül, hogy csúszós van e más befolyásoló hatása, a tócsákba hajtva tapasztalható e bármilyen fékező hatás, valamilyen irányban fellépő húzó erő vagy aquaplaning? A másik pedig a kuplung kérdése, lesz e bármilyen negatív hatása a kuplung használata mellőzésének kikapcsolt kuplung segítség mellett. Jómagam nincs egy éve, hogy kuplungos pedálsorral rendelkezem de eléggé meglepődtem azon, hogy a kipróbált játékok közül csak az AC-ban negatív hatása a kuplung használatának mellőzésének. PC, rF2 tesz rá magasról, RaceRoom-ot még az előtt próbáltam, hogy ilyen pedálom lett volna, az iRacinget pedig soha. Elég elszomorító, hogy minden komolyabb kormán szett rendelkezik kuplungos pedálsorral, csak éppen a játékok, még a komolyabbak sem nagyon használják ki. Azt, hogy mondjuk rajtnál kuplungot felengedve kell elrajtolni csak egy dolog ha egy egész versen időtartama alatt több 100X is kuplungolás nélkül tudunk sebességet váltani minden negatív hatás nélkül. Az hogy az ember mégis nyomkodja, hogy meglegyen az illúzió mégsem ugyanaz mintha tényleg lenne értelme. Vagy csak én látom rosszul ezt a kérdést?