19801
  • sertrex
    Szerintem nincs két egyforma kicsúszás. Minden autó és pálya különbözik. És elég sokat tesz hozzá, hogy melyik pilóta hogyan reagál.
  • KRi2
    Sztem ezek mind felúszás miatti kicsúszások. Aquaplanning. Amikor párosan csúsznak ki, meg a merci a 2-es kanyar körül, féktávon, nem tapad a gumi, nem tud annyi vizet kiszorítani maga alól, tehetetlenül egyenesen csúsznak tovább. Ugyan nemtudom milyen gumik voltak rajtuk, miért álltak ki egyesek a boxba.
    PC2-es videón lévő esetnél viszont akkora pocsojába hajt bele az ember, hogy megfogja, megrántja a kocsit. Mintha egy ralis kocsi egy patakon átzúzna, ugye ott merőlegesen megy neki a pataknak, és ott megfogja, mondjuk 10-20km-el lelassítja a szekeret. De a nürburgringen nincsen patak. Mind1, lehet csak nekem unreal hogy pocsojákat kell kerülni GT3-ban.
    Utoljára szerkesztette: KRi2, 2017.08.04. 22:54:15
  • Totti5
  • KRi2
    Igen, csak a kocsi jobb oldalát kapja el a tócsa, azt fogja meg, a kocsi bal oldala meg menne tovább, ezért akar a kocsi befordulni. Vili. Node, ez mennyire valós? 200-as tempónál? Ilyen gumikon, ilyen pályán. Milyen mélynek kell lennie a víznek hogy ennyire megfogja a kocsit?
  • Alexease
    Valszeg csak a legbelso iven volt viz, azert rantotta el az autot.
  • KRi2
    Ez lenne az aquaplanning, felúszás?: https://youtu.be/tR2k-ffN1Ek?t=131
    Hátő, kissé kételkedve fogadom, hogy 200-as tempónál, enyhe törésnél, egy pocsolyán nem tudna átmenni egy kocsi, olyannyira hogy vissza is rántja azt. Nem hiszem hogy 5-10 cm-nél mélyebb pocsoják lennének a nürburgringen.
    Az aquplanning meg felúszást, jelent nem? Mintha jégre mennél, irányíthatatlanná válik a kocsi, teljesen elveszíti a gumi az aszfaltal való tapadását, abba az irányba csúszol tovább amerre álltál. És a tapadásvesztés miatt inkább kipörögnek (gázadás esetén) a kerekek, mintsem hogy "berántsa" őket.

Hátulról belemegyek, felöklelem az elöttemlévő kocsit, amitől felrepül is elég érdekes.
  • Danecay
    Éppen ezt akartam kérdezni, hogy a víznek azon kívül, hogy csúszós van e más befolyásoló hatása, a tócsákba hajtva tapasztalható e bármilyen fékező hatás, valamilyen irányban fellépő húzó erő vagy aquaplaning? A másik pedig a kuplung kérdése, lesz e bármilyen negatív hatása a kuplung használata mellőzésének kikapcsolt kuplung segítség mellett. Jómagam nincs egy éve, hogy kuplungos pedálsorral rendelkezem de eléggé meglepődtem azon, hogy a kipróbált játékok közül csak az AC-ban negatív hatása a kuplung használatának mellőzésének. PC, rF2 tesz rá magasról, RaceRoom-ot még az előtt próbáltam, hogy ilyen pedálom lett volna, az iRacinget pedig soha. Elég elszomorító, hogy minden komolyabb kormán szett rendelkezik kuplungos pedálsorral, csak éppen a játékok, még a komolyabbak sem nagyon használják ki. Azt, hogy mondjuk rajtnál kuplungot felengedve kell elrajtolni csak egy dolog ha egy egész versen időtartama alatt több 100X is kuplungolás nélkül tudunk sebességet váltani minden negatív hatás nélkül. Az hogy az ember mégis nyomkodja, hogy meglegyen az illúzió mégsem ugyanaz mintha tényleg lenne értelme. Vagy csak én látom rosszul ezt a kérdést?
  • sertrex
    A Porsche videón nagyon tetszetős az az aquaplanning. :) A videó alapján nem derül ki, hogy milyen segédeket használ. Azt jó lenne tudni.
  • Tomsteel
    Illetve a rázókövek magassága tűnik eléggé elnagyoltnak, aminek szerintem nagyobb jelentőséget kellene tulajdonítani, főleg az olyan pályákon mint a Nordschleife.
  • Tomsteel
    A vizes és a száraz tapadáson tekerhetnének még lejjebb egy picit a havas/jeges mintájára, mert picit irreálisak a kanyartempók, jöhetnének hamarabb a határok, de alapvetően jól mozognak az autók, megvan a létfontosságú rugalmassága a guminak, ami jól dolgozik együtt a futóművel.
  • sertrex
    Hááááát! Most már nagyon várom. Sőt! Akarom!!!!!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.04. 10:46:47
  • sertrex
    FERRARI COMES TO PROJECT CARS 2

• Alexease
    Es a pilota csere hogyan lesz? FPS-nezetben kiszall a pilota es be a masik?:) Sot, lehet a garazsban labat logatni, TV-t nezni es aludni is a pilota valtas utan:D
  • endy papp
    Ezt a pit stop-ot komolyan megcsinálták....
  • sertrex
    Én nem látom, hogy tekeredik. Az autó mozog a sisakhoz képest, ahogy a fejét fordítja. Amúgy is a szemhez van állítva, nem a fejhez. Ahogy a szemed forgatod, némileg változik a sisakon belüli perspektíva is. Lehet rajta állítani, már az egyben is be lehetett, hogy ne úgy érezzem mintha pörögne a fejemen a sisak. Amúgy én egyáltalán nem szeretem, se a G erőt imitáló akármit, mert zavaró a fix helyemhez képest. Valahogy a guruló székem sehogyan se akar elmozdulni semmilyen G-re.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.02. 10:43:24
  • Alexease
    A sisak nezet nem lenne rossz, ha egyszer felvennenek egy sisakot, es megneznek, mit latszik belole:) Mert nem ez;) Foleg nem mozog/tekeredik az ember fejen:D
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.02. 10:07:26
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Egy újabb látványos VR videó.

• sertrex

Na, így már stabilabban futnak a játékok.
  • sertrex
    Mára ezt a videót találtam kis színesnek. Alonso leggyorsabb versenyköre a hétvégi Magyar nagydíjról, mint kiderült ez volt a verseny leggyorsabb köre is egyben. Grat neki! Hihetetlen, hogy mit tud kihozni ebből az autóból.

Viszont a CARS-ban szebb a grafika.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.01. 08:40:53
  • sertrex
  • sertrex
    Project CARS 2 Driver Eye - Acura NSX GT3 @ Nurburgring

DigiProst aktivizálta magát. Basszus! Ez tök olyan, mintha egy igazi versenyen lennénk.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.30. 16:40:36
  • sertrex

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Driven with: Fanatec CSR+CSR Elite Pedals

Assists: None

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • sertrex
    Oké! Talán a teszt nem a megfelelő szó volt tőlem. Jobban illett volna rá a játékbemutató. Igazából ők se állították magukról, hogy profi szimulátorosok lennének, ráadásul többször is megemlítették, hogy nem sok körön vannak túl. Másrészről ez is csak egy játék és még azt se mondhatnánk, hogy HC szim, tehát nem tudom miért kellene ezt olyan véresen komolyan venni. Biztos vannak/lesznek még olyan tesztek/bemutatók, amik mélyebben belemennek a részletekbe.
    Véleményem szerint, az úgynevezett "HC szimesek" többet ártottak a PC1 esetében és ártani is fognak majd a PC2-nek, mint az ilyen videók.
  • Totti5
    Nekem nincs több 100 ezres közönségem és Én senkinek sem akarok semmiféle igazságot előadni és Én csak abba megyek bele amiben van némi tapasztalatom. A bugyuta 1 bites dolgok viszont zavarnak. Biztos van a GSnél valaki aki jártas az autós témában, de ez a két ( fogalmam sincs ezek kik ) láthatóan nem azok. Teszteljenek olyat amihez értenek-
  • sertrex
    Mondjuk nem is a versenyzést kell bemutatniuk. Egy ilyen "pro"-nak mint te, biztosan nem lehet már semmi újdonságot bemutatni. Viszont vannak olyanok akik nem tudnak erről annyit és szintén gamepaddel tolják, mint ahogy a videóban szereplők is. Gondolom nem magadból kellene kiindulni, mikor egy ilyet nézel. A Gamestar mindenfajta játékkal foglalkozik és már hosszú évek óta, tehát nem önjelölt Schumacherekből álnak. Csak úgy álltak hozzá ehhez is, mint az egyéb más játékokhoz. Ráadásul tegnap óta több, mint ezer ember látta a videót. A te informatív hozzászólásodat szerinted hányan fogják elolvasni?
  • sertrex
  • Totti5
    Ez nem teszt. Két tökkelütött hablatyolása. Fals, félrevezető a játékot és az autótkat, versenyzést távolról sem ismerő Gamestar szakértők. Nyilván a GS egybizonyos közönségének ez elég lehet, de ide ez kevés és a színvonal rettentő alacsony. Én ebből semmit nem tudtam meg, csak azt hogy két ember leült vaslami elé amihez nem ért és felvett olyan gameplayokat amin azt látszik hogy egy kanyart nem tudnak bevenni.
  • Alexease
    "Es ez az LMP... ezek mit jelentenek?" :)
  • sertrex
    Ilyen is van. Nem csak egy szemszögből lehet egy játékot nézni. Leginkább azért linkeltem be mert magyar teszt kevés van és azért van benne hasznos információ is.

De felüdülésként itt van egy videó DigiProsttól.
    Nordschleife Vs Nissan GT-R - Project CARS 2

Pro cuccal azért egészen más.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.30. 09:17:01
  • Totti5
    Ez valami géming elleni büntetés akar lenni? anti PC2 promó?
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Project CARS 2 - In Car Management - WIP - Build 784

• sertrex
    Project CARS 2 - Triple Screen Support Overview

• sertrex

Jó Lenne PC2-ben is találkozni ezzel a vadállattal... akár egy DLC-ben is jó lesz.
  • sertrex
  • sertrex
    The classic spa francorchamps comes to project cars 2: fast, frightening, fearsome