Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ilyen random tartalommal az AC azért valamivel jobb választás. Jó FFB, jó irányíthatóság, jó vezetési élmény.
Ja, hogy nem autószalon kinézetű? Hááááát, semmi se lehet tökéletes.
A Forza inkább a CM F1 szint, csak nincs bekorlátozva a FIA által.
Bár az is lehet, hogy ez a védőduma CM-nél arra, hogy nincs bennük semmi kreativitás. A FIA nem engedi!!!! A Forza inkább az öröm autózás feelinget adná, ha jó vezetési élmény lenne benne, itt leginkább az Apexből merítem a tapasztalatom, viszont ennyi pénzért amibe ez a játék kerül, nem kívánok más részekből is tapasztalatot gyűjteni. 
De végül is hamarosan itt a PC2. Szóval nem is igazán kell azon agyalnom, hogy melyiket válasszam. Meg hát idő se lenne ennyi játékkal játszani így a legkevésbé fájó címek kimaradnak a jövőben. CM-től többé nem veszek, legfeljebb, ha olyanok akiknek adok a véleményére nem állítják, hogy valóban egy jó F1 játék lett belőle, de akkor is csak úgy, ha van egy izmos leárazás, mert már szerintem így is bőven kifizettem nekik egy jó játék árát, csak még nem kaptam meg.
Forza, GT csak inkább kíváncsiság szinten érdekelt eddig is, de azért nem veszek PS-t. Hál'isten XBOX címek már jönnek is PC-re, talán egy HALO-t majd veszek.
Raceroom nem tetszik, Automobilista megvan, de nem érdekel. A régebbi címeket meg már elő se veszem.
Ami masszívan marad, az az rF2, AC, CARS. Szerintem... Ezek mellett másra nincs szükség.