• sertrex
    Szerintem meg nem értettem félre. Időközönként megjelenik és elkezdi a szokásost. Pl. a múltkor is beszéltünk itt a PC2-ről, erre megjelent a szokásos dumával, valami ilyesmi, hogy -Na leszedtem újra, hogy belenézzek, de nem lett jobb.
    Ha ez nem trollkodás, akkor nem tudom, hogy mi az. Mitől lett volna jobb vagy rosszabb? Már egy éve lassan, hogy a kutya se nyúlt hozzá.

"A lényeg az, hogy amikor ez beindult akkor nagyon reménykedtem benne, hogy ez végre egy igazi szimulátor lesz, ...nem lett az..."

Erre meg mi adott neked okot? Amikor elindult, akkor teljesen még a Shift 2 motor ment alatta. később kezdték el a WMD fórumon, hogy így meg úgy legyen szimulátor, da ahhoz szinte teljesen át kellene írni a Madness motort, de közben kellett készülnie a CARS-nak. Viszont a fejlesztők egyike se mondta, hogy ez egy "igazi szimulátor" lesz. Gondolom azért mert mindenkinél jobban ismerik a saját motorjukat és tisztában voltak vele, hogy az nem alkalmas rá, abban formában. Ahhoz jóval hosszabb idő kell, hogy kifejlesszenek egy "igazi szimulátorra" alkalmas motort. Szóval az érthető, hogy csalódott vagy és ez nem lett olyan, amit vártál. Annak ellenére hogy még mindig nem értem, hogy miből jött le nálad, hogy ez egy "igazi szimulátor" lesz.
    Azt meg végképp nem értem, hogy minek jössz itt másodszor azzal, hogy a CARS-ért kapott pénzen lett egy "igazi szimulátorod". Amit amúgy te hiszel annak viszont tudtommal semmiféle versenyzői tapasztalatod nincs GT, LMP, Formula, ésatöbbi géposztályban, főleg nemvilágbajnoki szinten, tehát nem hiszem, hogy bármilyen jogosultságod lenne megítélni, hogy mi az "igazi szimulátor". Attól hogy másik szimekhez hasonlítod, még nem jelent semmit, mert az "igazi szimulátor" az életet hivatott szimulálni nem más szimulációs eszközöket.
    Másrészről, meg tök gyerekes. :DDD
    Ráadásul én is vettem AC-hoz DLC-t, meg miegymást ebből a pénzből, szóval nem látom, hogy ettől mitől lennél annyira különleges. :)))