• sertrex
    Gondoltam már régen néztem rá a statisztikára Steamen és kiváncsi is voltam, hogy a PC2 bejelentése hozott-e valamilyen elmozdulást.
    Ahogy nézem jót tett a bejelentés, mert megint olyan 3000 körüli játékos volt az elmúlt 24 órában, ami kb. 1000-rel több, mint az utóbbi hónapban. Ami azt jelenti, hogy visszajött kábé arra a szintre ahol korábban is volt, vagyis megint egy szinten mozog az AC látogatottságával. Bár ez egy reggeli, 7.30-as időpont, ami nem éppen a csúcsforgalom, de összevetés képpen mellétettem az AC ugyanebben az időbeni statisztikáját. Mondjuk csak azért az AC-val vetem össze, mert engem ez a két játék érdekel Steam platformon és időnként( ha eszembe jut) ránézek, hogy hogyan is állnak. Azt mindenesetre jó látni, hogy kisebb hullámokkal, de folyamatos az érdeklődés a két kedvencem irányba.
    Így a fejelesztésük is nagy valószínüséggel folyamatos lehet a jövőre nézve.

Pont ugyanúgy, ahogy AC-nál az aktuális DLC megjelenés, mindig magasabb érdeklődést jelent, a PC2 bejelentés is hasonló hatással van a vásárlásra is és a napi játékosok számára is.