Egyet értek. Én sokkal jobban örültem volna egy sokkal jobban kidolgozott Shift klónnak, mint egy ilyen csak racer játéknak. Jobb FFB, kicsit szimesebb fizika, egy olyan hihető scriptelt gumifizika, mint az F1-ben, itt is elfért volna, legalább is az első részben. Azután később a folytatásokban lehetne finomítani a dolgokon. Nekem jobban bejött a Shift karrierje, mint ez, ezt nem is használom. Az AI-ba és a szabályrendszerbe több időt kellett volna fektetni, akkor tényleg több értelme lenne az időjárásnak is. Na meg a bugok írtásába is.
Mondjuk nekem se hiányzik még egy úgymond HC szim, meg a velejáró társaság. :D Szerintem azok maradjanak meg a über szimulátoruknál.
Timbu, a real road az már HC dolog, ebben biztos nem lesz. Az olyan játékokban, mint az rF2, ahol nincs túl sok tartalom el lehet játszogatni a bitenként számolgatással, de egy ilyen játéknál azt eredményezni, hogy soha se lesz kész, másrészt egy csomó hibával jönne ki ami megint csak nem lenne jó. Elég lenne, ha olyan lenne mintha, szimulálná és utána a kutyát nem érdekelné, hogy mit csaltak, lásd AC. Ott sincs real road. :DDD