• b-type
    semmi értelme a HC szimnek piaci szempontból. Régen sem volt, és most sincs.
    Egyfelől úgy sem lesz jó, ez alap...soha nem lesz jó. Másfelől egy nagyon szűk, de nagyon rigolyás réteget kell kiszolgálni, akik egyébként nem versenyzők. Még ha sikeres is mint mondjuk az AC, akkor is lófax, és már itt is kérdéses a multiplatform, nem számoltathatsz minden szöcskét, mert nem lesz meg a 60fps.
    iR sem sikeres, ha az lenne már lenne vetélytársa, vagy bármi erre irányuló kezdeményezés, de nincs, rF2 sem sikeres és egyikkel sem lehet multiplatformot vinni.
    Sztem már pontosan tudják hova akarják belőni a PC2-t, kb. mint az előző rész, csak jobban kidolgozva. Nem azzal volt a baj annak idején hogy nem HC szim volt, hanem más részletek sem voltak jól kidolgozva,...sok-sok részlet. A HC szimes vonal is csak annyira jött képbe, hogy sokan azt gondolták, hogy ez lesz az überaz. ..és mivel úgy is reklámozták hogy ezt a szimesek készítették a szimeseknek, közösségi mifaxom és összefogás hogy megszülessen A.
    Nekem pl. eszem ágában sem volt HC szimként tekinteni rá, amíg aztán a PH!-n nagy rábeszélésre megvettem (amúgy is megvettem volna csak később, és kisebb élvárással), és hát nem volt jó. Bőven fért még rá javítani való, és egyáltalán nem HC szim.
    Amivel hozzáteszem semmi baj nincs. Sőt jóisten mentse ezt a játékot attól hogy az akarjon lenni....elég ha szimes.