Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Pont ez a lényeg, hogy nem tettek meg mindent. Ha mindent megtettek volna, akkor lenne magyar bajnokság. De végül is mindegy, mert ha valaki akar bajnokságban indulni, annak számtalan lehetősége van, legfeljebb nem magyarokkal megy. El Nano például mindent megtett, de a 80 körüli tagból álló Steam csoportból kb. tízen vettek részt hellyel-közzel. Itt úgyis csak többnyire szájkarate megy. Mindenki szimes csak éppen a hozzászólók 10%-a se szerepel, semmilyen bajnokságban se. Én megértem, hogy aki HC szimesnek vallja vagy képzeli magát az nem fog indulni CARS bajnokságban, de nem is ők lettek megszólítva, hanem azok akik egy kötetlenebb, főleg csak fan versengésre vágytak. Viszont az kevésbé érthető, hogy az úgymond HC-k miért jártak ide és más fórumok PC topikjába szarozni folyamatosan, elvéve sok ember kedvét, anélkül hogy komolyabban kipróbálták volna. És ha tegyük fel én nem is tettem volna azért, hogy létrejöjjön egy jó kis CARS közösség még az is jobb azoknál akik idejártak trollkodni és folyamatosan rombolni.
De egyébként tettem érte dolgokat, próbáltam segíteni, leírtam a tapasztalataimat is. És ezt úgy, hogy engem nem is érdekel ez az online ligázás. Több mint 2000 órát beletettem a CARS-ba, mióta Steam-re került, ez még a megjelenés előtt kb. két évvel volt, tehát sokkal többet tudok róla az ilyen szarozó, fosozó majmoknál, mint te.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 10:59:43