Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nem tudom milyen a CARS, mármint az patch-k után, mivel még mindig nem vagyok abban a szerencsés helyzetben hogy szimezhessek, a megjelenésekor sok hiányossága volt.
Viszont úgy gondolom a CARS olyan a szimesek közt itthon, mint az akit mindig vertünk általánosban, akinek a kollégiumban mindig elvettem az otthonról hozott kajáját és megvertünk ha rossz kedvünk volt, és akit felnőve már talán másoktól megvédtünk a katonaságnál...mert addigra egyikünk-másikunk már szégyellte.
most ezt látom történni. Erre hasonlít.
Pedig egyik másik ilyen arcból jó arc lett, érdekes módon a három arcból akiket én gyötörtem ugymond, kettő bejelölt a közösségi oldalon, és bár már nem szégyenlem mert kettő ilyen általánosban volt, és hát a kölkök igen kegyetlenek. a koleszos meg az évek két hetente (eltávtól-eltávig) 90 fiú közt ezt hozta ki (erdészeti), és úgy gondolom ez van, katonaságnál meg már nem gyötörtem senkit (akkoriban kezdtem szégyellni), szal én nem jelöltem vissza őket mert nem érdekelnek.
Azért mondom ezt, mert sztem ez utóbbi a legalkalmasabb, ha nem érdeklődsz valami/valaki iránt akkor semmi szükség részt venni a dolgaiban, látni olvasni, kényszert érezni hogy felköszöntsd, vagy hozzászólj. A legjobb békén hagyni.
és most ezt spoiler-be rakom, mert nem terveztem ennyit írni.
A helyesírás: sztem manapság sokkal többet írunk mint régen, ez talán jó, talán kevésbé...jó mert írni jó, és talán rossz, mert a verbális rész beszűkülhet némelyeknél, akik kiírják magukból a társasági, kötődési vágyat.
...de a helyesírásnak nyilván reagálnia kell rá, sok olyan szavunk van, ami kiejtve és leírva különbözik, mittomén pl. a szalag. én két ellel ejtem..és toleránsabbnak kell lenni a fogadó oldalról is. az elipszilonos 'jénk' azért ekkora mert vesszőparipája volt az összes tanárnak és azok tanárának. Vannak dolgok amik most kőbe vésettnek tűnnek, de változni kell.
De nem árt átnézni sem, végül is ez csak egy fórum, ahogy írtad, nincs időhöz kötve egy riposzt mint élő, személyes beszélgetésnél.
akár át is lehet nézni hol javítana a böngésző nyelvhelyesség ellenőrzési vacka.
De mindenki ahogy akarja, ahogy írtam én is szoktam szórakozni a betűkkel...amíg érthetőek, azért vannak :D
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.11. 10:58:27