• sertrex #14880
    Teljesen jól értelmezted. Pontosan a bajnokságrendezésről volt szó. Senki meg se említette az iR-os vérpistiket.
    Egyedül arról van szó, hogy képtelen volt bárki egy normális bajnokság lebonyolítására. Tudom, hogy a CARS nem a legjobb dedikált szerver megoldással rukkolt elő, de készült hozzá egy csomó mindenféle app, amivel a gyári tartalmat fel lehet turbózni. Érdekes módon, az AC-nál például, nem jelenik meg negatívumként, hogy külsős appokkal pótolják a gyárilag hiányos tartalmakat. A probléma alapjában véve az, hogy az általános hozzáállás az lett PC esetében, hogy szar, mert ezt se tudja azt se tudja. Tény, hogy mivel a CARS készületei szinte teljesen a nyilvánosság előtt zajlottak így sok minden elhangzott a fejlesztés alatt, amit sokan igéretnek vettek. Holott többsége inkább terv volt, amit vagy sikerült megvalósítani vagy részben sikerült, főleg idő/pénz tényezők miatt, vagy egyáltalán nem sikerült beletenni. Ez utóbbi lehet, hogy idő/pénz hiánya, de az is lehet, hogy már eleve egy folytatásos kiadásban gondolkodtak, ami nem meglepő egy multiplatform játék esetében.
    Mindenesetre a tények makacs dolgok és az látszik, hogy a külföldi felhasználók tonnaszám indítanak bajnokságokat, addig nálunk az az elterjedt vélekedés, hogy használhatatlan a CARS multija. Szerintem csak az elégtelen ismeretek, a lustaság, a hozzá nem értés és még ki tudja mik miatt nincsenek magyar bajnokságok. Itt hozzátenném, hogy saját kisérleteket is végeztem a CARS DS-sel és mivel nem bérlek szervert csak saját gépről futtatva, igen jó eredményeket tudtam elérni úgy, hogy engem nem is igen érdekel ez a multiplayeres bajnokságosdi és nem is foglalkoztam különösebben a szerveres dolgokkal azelőtt. Fenntartom tehát a véleményem, hogy a CARS teljesen használható, mi több egy élvezetes játék lett, igaz nem a kiadás pillanatában, hanem kellett még hozzá az a tíz patch is, de mára egy jó kis versenyjáték, jó az FFB is, a platformhoz képest a fizika is rendben van, külsőségekben meg elég komolyan odaver jó pár hasonló játéknak.