Droughert#14877
Életkorodhoz képest a viselkedésed gyerekes. Hozzálszólásaidból ítélve nem kedveled a Project Cars játékot. Ez nem baj, nem úgy sikerült, mint ahogyan sokan várták, többen csalódtak benne, mondhatjuk, hogy jogosan. Ezzel nincs is baj, ezt már régen kitárgyalták a hozzáértők ebben a topicban, de amit te művelsz az kicsit gáz. 14843-as hozzászólásodban nem tettél mást, mint finoman degradáltad a PC játékosokat, és tulajdon képpen ebből indult ez az egész, sehová nem vezető szájkarate. Nem tudom miért van erre szükség, ha valami nekem nem tetszik én nem fogalkozom, vele, nem fikázom sem a játékot sem azokat, akik örömüket lelik benne, nem írogatok a nekem nem tetsző játék topicjába, mert tiszteletben tartom azt, hogy vannak olyanok akik az én ízlésemmel ellentétben érlvezik az adott játékot. Neved alapján felnőtt férfi vagy, próbálj meg úgy viselkedni és ne foglalkozz a PC-vel, nyomába sem ér az IR-nek, soha nem is fog, de ettől még vannak jópáran, akik örömüket lelik benne. Viszont attól, hogy valaki a PC-vel is jól szórakozik, nem lesz rosszab ember mint egy IR előfizető, nem kell csinálni a feszkót. Sertex szereti a PC-t minden hibájával együtt (tudom az én k. anyámat, de én is...), hagyjuk meg ezt a topicot azoknak akik esetleg érdekel a játék, és a játékkel kapcsolatos híreket, infokat szeretnék olvasni, nem pedig a sehová nem vezető szófosást.