Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
A CARS2 biztos hogy sokkal jobb lesz es tartalmasabb. Elkapkodni sem fogjak, es kimarad a user faktor, mert az az elso resznel eleg nagy elbaltazas volt (beleszolt mindenki minden hulyeseget, bar valszeg azert haszna is volt).
De tegnap nem is ezzel volt a gond.
1. Legalabb 1 eve csinaljak meglevo alapokra a CARS2-ot, ami ki szerettem volna probalni, de nem jutotam tul a fomenun es a beallitasokon, mert bugos es hasznalhatatlan.
2. Ezzel kapcsolatban megrult fel a CARS1 felkesz allapota is. Es nem olyan problemakat hoztam fel, amihez nem tobb hetes vagy honapos programozas kell, hanem 2-3 olyan dolgot, amihez eleg eltt volna nehany ora vagy 1-2 nap.
Most alapveto benazasokrol es gagyizasokrol van szo, egyszeruen javithato es beepitheto dolgokrol.
Meg Kunosek is jobban kiszolgaltak az igenyeket, akik nullarol indultak, eleg nagy drotozas a programjuk, kulsos programokkal, HTML felulettel, Python-os appokkal stb.
A CARS engine (es mint jatek is) teljesen jo: latvanyos, tartalmas, elvezetes, meglepoen gyors, jo koritesekkel (pl. napszak es idojaras).
Amivel benaznak, a legegyszerubb dolgok..., amit fel sem sorolok, mert felesleges:)
A lenyeg: a CARS1-et neha hasznalom, mert bar kicsit nyogveneyelos de jo, a CARS2-ot meg ismet felrakom 3 honap mulva, aztan kiderul tuljutok-e a menukon:D