• Boscolahm
    Sziasztok!

Múltkor írtam, hogy karrierben nem jönnek ki a boxba a versenytársak (számítógép gépsárkányai), ha elered az eső. De valaki megkontrázott, így tovább teszteltem.
    Ahogy figyelgetem sok mindentől függ, hogy kijönnek e vagy sem, pl.: hány kör van még vissza, vagy milyen autótípussal megyünk. Volt olyan futamom is, hogy a fele kijött mert eleredt, a másik fele meg nem, de a következő körökben sem jöttek ki, így slick abroncsokkal mentek tovább. Aztán volt olyan, hogy eleredt az eső, mind kijöttünk kereket cserélni wet-re, elállt, és utána senki sem jött ki, így én sem, így vizes gumikkal (mint a többiek) maradtam kint a száraz pályán, de ugye ők visszagyorsultak vizes abroncsokkal is és elmentek mellettem.
    Ez az esős dolog még teljesen kiforrot nekem úgy tűnik.
    Aztán a másik kedvencem, ha „kiszorítok” valakit, vagy úgy kanyarodunk, vagy olyan helyzetbe kerülünk, hogy a gép mind a négy kerekével a bukótérbe vagy a fűre kerül (szóval elhagyja a pályát), akkor ugyan úgy gyorsít ki, mint én az aszfalton, vagy még jobban is. Volt már rá példa, hogy a kavicsos részen körbe autózott, úgy hogy én a pályán maradtam.
    Amúgy tényleg nagyon tetszik a játék, és összességében tényleg élvezetes és szórakoztató szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.
    Amit bele tehettek volna az egy „visszatekerés” (vagy nem tudom, hogy hogy hívják, ha hibázol akkor megnyomsz egy gombot és visszapörgeti az eseményeket), mert pl.: a 20. kör környékén már nem olyan a koncentrációm, mint az elsőben és én sajnos nem vagyok olyan koncentrált profi sofőr, mint a valódi versenyzők, és egy hiba miatt ne kelljen már restartot nyomnom és újra kezdeni a versenyt. Vagy aki szeretné, az be vagy ki kapcsolhatná magának ezt a szolgáltatást, mint az ABS-t vagy kanyar rásegítést vagy az összes többi kényelmi funkciót.
    Az lenne még jó, ha tudnának készíteni olyan játékot ahol még számítana a szélárnyékban történő autózás, vagy ha a poros ívről fordulok, akkor nincs akkora tapadásom stb. De hát sose lehet tudni, hogy mit hoz az élet ;)