Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
""És ami nincs benne az nem is lehet szar." na itt a probléma:) Van benne csak szar... Van multi csak szar.. Van replay csak szar.."
Erre még egy mondat erejéig visszatérek. Ez így ebben a formában nem igaz, vagy erős túlzás. A játékból indítva egy lobbyt, szinte hibátlanul működik a multi. Sok külföldi szerverre felmentem már és egy-két fagyás, vagy ilyesmin kívül sok bajom nem volt. külföldön valahogy jobban értik a dedikált szerver részét is, mint itthon. Rengeteg bajnokság van folyamatban jelenleg is. Persze vannak magyarok is, csak éppen nem itt az SG-n tolják. Már többször mondtam, hogy az SG azért nem világ vagy az internet középpontja és igazából nem is szignifikáns az itteni jelenlét, legfeljebb annak aki itt éli az élete nagy részét. Szóval ami inkább rossz az aadedikált szerver része, de míly meglepő az utólag lett barkácsolva és még mindig nincs kész. És vannak olyan funkciók amik hiányoznak a multihoz, de az szintén nem szar, mert benne sincs.
Ami még hiányos bugos az a replay. Elmondásokból tudom, mert egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor használtam, hogy pl. nem az a skin, rajtszám jelenik meg replayban ami játék közben volt. Nincsenek beépítve olyan funkciók, amik más játékokban benne vannak és jobban segítik a ligázást, mert egy visszajátszásra azért alkalmas. De mondjuk a multiplatform játékok általában nem is ligázásra szoktak készülni, csak hát CARS eléggé jól sikerült azokhoz képest, hát hogyne akarnának ligázni vele. :)))
Szóval, maradjunk abban, hogy ha leírjuk azt hogy szar a multi és replay, az úgy hangzik, mintha használhatatlan lenne. Pedig erről szó sincs, csak a CARS nem rF, nem iR és nem AC. És a CARS-t nem is azok csinálták így eléggé erőltetett, hogy azoknak a funkcióit keresik ebben.
Más csapat, más motor, más célok. Ha nagy az érdeklődés vagy igény bizonyos dolgokra, majd a folytatásokban benne lesz.
Majd meglátjuk, hogy milyenek lesznek a folytatások. Kár ezen itt, az SG-n főleg, egymás torkának esni, mert attól már semmi sem fog jobb lenni vagy változni. Ez a játék ezt tudja jelenleg és kész. Ha valakinek van jobb, az játszon azzal. Akinek meg ez így is megfelel, köztük én, akkor az meg ezzel. Én se megyek trollkodni, meg hetente bejelenti az iR topikba, hogy ebben hónaban se fizettem rá elő, ezért meg azért.
Az érvelésekre vissza térve, ha nekem a PC2 és többi az érvem, az akkor is legalább érv, mégha nem is tetszik. Én így látom, nem fog megváltozni a véleményem erről. És nincs rá szükségem, hogy meggyőzzek itt bárkit is. A CARS-ban, Steam szerint, van már több mint 1800 óra játékidőm és ebből kábé 0 óra a veled vagy laccoo-val közösen eltöltött játék. Ebből már gondolhatod is, hogy mennyire fogtok hányozni, ha nem játszotok ezzel vagy nem veszitek meg a következőt. Tehát egy prcig se higyjétek, hogy nekem szívügyem lenne itt téged vagy bárkit meggyőzni vagy rábeszélni a CARS-ra. Viszont azt rossz szemmel nézem, ha valaki ferdítget és túlzásokba esve fikázza itt vagy máshol.
Főleg ha ezt troll szinten úgy teszi, hogy nem is tudja, hogy valójában miről is beszél. Na, most tényleg befejeztem. Béke veled.