• sertrex
    Hú öcsém, te aztán nem adod fel! Ha egy témában nincs igazad, akkor belekeversz másikat.
    Itt most csak a három monitoros rendszerről volt szó. Hogy jön ide a hirtelen a multi meg a replay? Amit egyébként senki nem tagadott, hogy el lett cseszve.
    Tudod az AI is alap dolog egy szimulátorban, ami egyébként csak egy szimpla játék. Mégha iR fanboyok azt is hiszik, hogy szinte már igaziban nyomják. A változó napszak és a dinamikus időjárás is alap egy szimulátorban, mert az életben is esik egy versenyen és ilyenkor sötétebb van, megváltoznak a vezetési körülmények, gumit kell cserélni, rosszabbak lesznek a látási viszonyok, az előttem lévő felveri rám a vizet, stb... stb... Ez hol van a nagy iR-ból? Vagy az AC-ból. Pedig ezekre mindenki esküszik, hogy ezek az ultimate szimek. :DDD
    Miért akkora gond egyesek szemében a CARS? Mert látjátok, hogy megrengette az egész szim világot. A CARS megjelenésével felpezsdült a szim piac, jönnek egyre-másra az újabbnál újabb kormányok. Ezek tények. És amíg az iR egy évtizedes munkásságával összegyűjtött 60ezer előfizető(gondolom ebben az is benne van akinek van több accountja), addig a CARS első megjelenésével az első hónapban eladott több mint egymillió példányt.
    Ez így van, ez egy franchise és ha fent akarják tartani az érdeklődést és hosszútávú terveik vannak, akkor igen PC2, PC3, PC4-ben fognak gondolkodni és nem egyszerre fognak mindent egy játékban kiadni. Vajon ez miért csak a CARS-ban szúrja a szemed? iR miért nem ad ki évente több autót, pályát? Miért nincs még időjárás, napszak változás? Miért nincs még mindig a mai követelményeknek megfelelő grafika benne? Hol van belőle a DX11 és hol lesz még a DX12? Csak éppen nem nevezik iR2, iR3 vagy majd iR4-nek, de a tendencia ugyanaz. Vagy ott van a CM. Miért nem volt az első évben benne minden az F1 játékban? Miért kellett éveket várni a különböző funkciók beépítésére és autósjáték létére még mindig nem támogatja a kormányokat rendesen. De három monitoros támogatás az van benne.
    És probléma nem itt van, hanem egyes emberek fejében, főleg azokéban, akik simán kettős mércével nézik a világot és azt hiszik, hogy az ő véleményük sokkal többet nyom a latban. Ha valaki nem ért egyet az a hülye, fanboy, stb... 50ezer teszter nem közel négyszáz ezer PC-s és közel egymillió konzolos. Gondolom ezt nem kell túl ragozni. Azután azt is figyelembe kell venni, hogy az 50ezer teszterből egy csomó kábé azért volt ott, hogy ki legyen a létszám. Laccoo kábé 5 perceket játszott vele(saját bevallása szerint) és kijelentette, ITT SG-n hogy szar az egész. Ez ugye nem nagy segítség. Én magam is többnyire csak játszottam vele és ha valamibe belefutottam, azt esetenként beküldtem a fórumba. Na, én se voltam nagy segítség. Abból az 50ezres táborból, ami inkább 80ezres volt, kábé ezer ember lehetett, akik intenzíven valóban részt vettek a program tesztelésében, néhányuk már az SMS-nél dolgoznak és vettek fel újabb embereket is. Szóval a PC2 már sokkal nyugodtabb, rendezettebb körülmények között készülhet. Kevesebb troll, több szakmaiság. Szóval indokolt, hogy bízom a jobb kiadásban.
    És ha már itt tartunk, akkor tudtommal te se és laccoo se használja a CARS-t. tehát indokolt a kérdés. Pontosan mit akartok, mit kerestek itt?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 08:21:26