Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Mi van? Te most hülyéskedsz? Már jóval korábban elhangzottak az érvek. #14561 Azóta csak te meg laccoo próbáljátok megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. És még véletlenül se én próbálom kimagyarázni a dolgokat, hanem ti akartok olyasmit belemagyarázni, ami nincs is benne. És ami nincs benne az nem is lehet szar. Mert csak az lehet rossz ami van, ami nincs az nincs. Ha ennek ellenére megpróbálod beleerőltetni, az a te sarad. Ezt a játékot így adták ki, akár csak az iR-t, AI nélkül vagy az AC-t időjárás nélkül.
Érvet akarsz? Mondok egy példát.
Bemegyek iR topikba és kijelentem, hogy szar az iR-ban az AI. Rögtön jönne az összes fan, hogy nincs is benne AI. Erre én azt mondanám, hogy ez mekkora gáz hogy 2016-ban egy versenyjátékban nincsen AI. Erre jönne a szokásos, ezért meg azért nem kell, nincs benne. Erre én, akkor is milyen szar ez a játék, mert nincs benne az AI. Szerinted? A játék szar vagy én lennék a hülye? Vagy ugyanezt lezongorázhatnám AC topikban is, hogy milyen szar az időjárás. Szerintetek ez egy értelmes beszélgetés, érvelés lenne vagy pusztán sima trollkodás? Kellenek még érvek? Vagy kezded kapizsgálni, hogy ez egy végtelen történet. iR-ról jut eszembe. Te láttál CARS-ban hasonló beállítási lehetőséget? Nem. Mert nincs semmi efféle beleépítve, vagyis nincs támogatva benne a három monitoros rendszer.Szügség van további érvekre? Vagy elég annyi, hogy a CARS-ban nincs és már nem is lesz megoldva. Várni kell a PC 2-re annak aki így akarja használni. Ugyanúgy várni kell annak aki az iR-t DX11-el akarja használni. Majd egyszer. Vagy annak is várni kell, talán élete végéig, aki az AC-t dinamikus időjárással szeretné játszani. Szerintetek csak a CARS-nak vannak hiányosságai?
Ultimate érv? Apropó! Érvelni nem csak érvekkel szemben lehet? Esetleg bejelelölhetnétek azokat a hsz-eket, ahol érveltetek. Már csak kíváncsiságból is, hogy ki mit gondol érvnek. Remélem elég diplomatikusnak sikerült ez a hsz, mert ahogy nézem egyeseknél még a trollkodás fogalma is egyismeretlenes egyenletnek tűnik. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 07:08:28