• sertrex
    Ki mondta, hogy szarnak rá? Már rajtad kívül. Ami nem került bele vagy olyan hiásan került bele, hogy ahhoz kódszinten kellene szétkapni, majd összerakni a programot, már nem fogják kijavítani. Nem érné meg, mert annyi időt venne igénybe, mint maga a fejlsztés, mert ugye nem arról van szó, hogy szétszedem beírom a helyes értékeket, majd összerakom. És gondolhatod, hogy nem az volt a fő cél, hogy a usereket szívassák, hanem ezek a dolgok akkor kerültek felszínre mikor egy nagyobb terhelésnek vetették alá, vagyis sokkal többen játszottak vele így a hibák is nagyobb eséllyel buktak ki. Azt se mondta senki, rajtad kívül, hogy ez természetes, csak azt hogy érthető. A fejlesztés alatt természetes, hogy nem működik minden egy kész játék szintjén. Ez mindenki számára világos, kivéve téged. A megjelenés után meg semmi furcsa nem volta bban, hogy patchelni kell, a mai tendenciától egyáltalán nem tér el ez a megoldás. Addig ezzel nem is lett volna baj, amíg ki nem derült, hogy vannak benne olyan hibák is amit már nem tudnak kijavítani, viszont igéretet tettek, hogy majd PC2-ben benne lesz, ott már jól vagy jobban fog működni. Ezt is meg lehet érteni, talán csak te nem tudod felfogni. És nem én mondom ezeket, hanem így zajlottak ezek a dolgok. Én legfeljebb elfogadtam, hogy így van. Ha nem fogadnám el, akkor is így lenne. Semmin se változtatna ha itt verném az asztalt.