• ElNano
    Hasonló véleményen vagyok. Többször próbáltam az R3E-t, én állat megvettem az összes pályát, autókból is bevásároltam, de alig-alig használom. A hangok nagyon ott vannak, de összességében azért ez kevés az üdvösséghez. (Át kéne lopni CARS-ba a megfelelő hangfájlokat. :D) Nekem az volt az érzésem, mintha az R3E-s verdák valamiféle légpárnán közlekednének, vagy nem tudom... Olyan légiesek, kicsit súlytalanok. Sok tapasztalatom arról nincs, hogy egyformák-e vagy sem, de a nemrég behozott Formula azért nem ugyanolyan, mint egy túraautó. Szerencsére. :D És azért voltam nagy marha, mert ráköltöttem erre a játékra egy halom zsetont és havi szinten ha kétszer előveszem, akkor sokat mondtam. Nincs miért elővenni, nincs benne élet, nem pezseg, a felépítése sem jön be annyira.

Én is kvázi CARS-függő vagyok, most, hogy még egy hónapig nem lesz kormányom, érzem kicsit, hogy szopóágon vagyok, szívesen mennék már pár kört pl. az új DLC autóival. De ez van, ez a hónap CARS-mentes lesz. :D

AC-t elvétve veszem elő, nem az én világom valamiért. Ezzel én sem minősítem, egyszerűen nem fog meg és nem tudom miért. iR-t próbálgattam még legutóbb, de á, kurvadrága (lehúzós), szerintem igazságtalan a büntetőrendszere és a futamszervezési elv sem jön be. Kicsit mintha túl komolyan vennék saját magukat, pedig hát ez továbbra sem a való élet. Szóval azt is elengedtem, ergo maradt a CARS... - majd ha vettem egy másik kormányt...
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.07. 17:18:07