Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ma voltam R3E-t játszni egy kicsit. És azt kell mondjam... tetszik. De sajnos ennyi, amennyit el tudok mondani róla. Tetszik, de nem használnám napi szinten. Mert meg kellene vennem egy csomó pályát és autót, ahhoz hogy fenntartsa az érdeklődésemet, de amikor kipróbáltam a tesztvezetésen a különböző járgányokat, gyanúsan ugyanazt a vezetési élményt kaptam mindegyiktől. Szerintem így elég lenne egy autót megvenni és olyan, mintha mindet próbáltam volna. Persze némi túlzással. ;) Ugyanúgy kanyarodnak, ugyanúgy csúsznak meg, ugyanúgy kell megfogni ilyenkor.
Ha van is némi eltérés, hadd ne mondjam egyéniség autónként, az nem akkora truváj, hogy ezért vegyem meg őket. Szóval tényleg mérföldekkel jobbak a hangok, de ez számomra nem pótolja a CARS feelingjét. Elvonási tünetem lenne, ha egy nap nem mennék CARS-szal néhányt kört valahol, valamelyik autóval. R3E-t néha hónapokig, AC néha hetekig el se indítom. A többit már fel se sorolom, mert teljesen el vagyok nélkülük. És egyáltalán nem valami minőségi sorrend miatt van így mert tudom, hogy van jobb fizikában, van jobb... mondjuk hangokban, de összképet tekintve nekem a CARS jön be a legjobban, az összes hibájával hiányosságával együtt. És az biztos hogy a pCARS 2 csak még jobb lehet ennél. Kiváncsi leszek majd az új konfigomra, már csak egy új proci hiányzik, hogy összerakjam, hogy ha felrakok mindent high-ultrára, akkor milyen lesz az összkép, no meg az fps. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 16:51:52