ElNano#14556
Mondjuk azt állítani, hogy a CARS optimalizálatlan fos, pont jó nagy baromság. Nekem egy kb. medium gépem van, és hát a nagy harci helyzet az, hogy fullHD-ben high-ultra beállítások (inkább high) mellett azért megvan a 60 frém. Na most ezt AC esetében valahogy nem tudom elmondani, ott mondjuk 40 körül, de ha mindent feltolok maxra, hát meg se akar moccanni. iR meg ilyen szempontból barlangrajz, nem oszt, nem szoroz, véletlenül sem mérvadó, ott van 200 frémem, de ez egyértelmű a tökéletesen elavultnak számító grafikáját elnézve. Szóval ha már optimalizálatlanságról van szó, akkor az AC inkább az. Feltolod benne szépen csúcsra a tükröződést és gyönyörűen fog megpusztulni. És még valami: A CARS-ban a béta időszak alattihoz képest nekem több mint dupla frémem van... Hát ennyit erről.
Azt is biztosra veheted, hogy a Win 7-en úgy látsz majd DX12-őt, mint XP-n 11-et. Hivatalosan sehogy aztán idővel esetleg gányolt megoldások, amik vagy működnek vagy nem, de inkább annyira lesznek sikeresek, mint a PS3-as emulátor... A MS most Win 10-es világegyetemet akar, semmiféle más rendszerre nem fog semmiféle érdemi újdonságot kiadni.
Hangokban nálam a R3E a nyerő, az visz mindent ilyen téren, ahhoz képest a CARS-os verdák hangjai valóban nyamvadt nyekergésnek tűnnek. Milyen kár, hogy hozzávetőleg nulla közösségi élete van annak a játéknak, nem mellesleg irreálisan drága, és hát a felépítése sem túl megnyerő.