Éppen most jelentették be a GOTY megjelenését. Lesznek benne javítások, plusz autók, pályák és egyéb funkciók. Tehát az eleve azt vetíti előre, hogy az se úgy nő magától, hanem valakik csinálták. Persze ha valaki azt várta, hogy iR szintü fizikát és mit tudom én mit fognak a megjelenés után belerakni az tévedett, esetleg csalódott lehet. De azt senki nem is igérte, csak néha a userek összekeverik a vágyaikat az igéretekkel. :DD Tudom, mert én is user vagyok. :))
Jó, tudom, meg már korábban is esett róla szó, hogy nem lett minden hiba kijavítva és nem minden olyan, amit vártak, de azért vegyük már tudomásul, hogy ez nem egy CM vagy EA nagyságú cég és nem is akkora büdzséből dolgoztak, de jött még így havonta javítás, DLC, miegymás. És jön majd egy folytatás, amiben már több minden, jobb minőségben benne lehet, benne lesz. Azután majd jön harmadik rész, amiben még több, még jobb. Így működik manapság a piac. Érthető, ha nem azt kívánjuk, hogy ingyen csinálják. Én még nem találkoztam hibátlan játékkal, főleg nem az autós szimek között, de még a CM vagy EA árkád cuccai között sem. Erre szokták mondani, hogy Csak az hibázik, aki dolgozik. :D Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 13:45:18