• sertrex
    "Mellesleg a pcars még a mai napig se tudták rendesen optimalizálni dx 11-re 3 monitoros megjelenítésre."

Lehet, hogy nálad kimaradt, de egy csomó helyen le lett írva, hivatalosan is, meg itt is, hogy a pCARS-ból kihagyták a triple screen támogatást, mert ezt se tudták volna a megjelenésig belevenni, hogy tökéletesen működjön. És ráadásul ez se tartozott a prioritások közé, mert a teljes vásárlóréteghez képest igen kicsi százalék használja. Így a pCARS 2-ben lesz hivatalosan benne.

Annak, hogy néhány játékkészítő még a DX9 lehetőségeivel se tudott élni, mi köze van a DX12 eljöveteléhez és a Microsoftnak? Állítsák meg a fejlesztést? Üljenek a babérjaikon, mert egyesek nem tudnak, akarnak lépést tartani a fejlődéssel? Vagy ez egy újabb negatívum, hogy még jobb, még gyosabb, még szebb megjelenésben tudják majd tálalni a játékokat? Már aki képes rá. :P Te most itt összekevered a CARS fikázását, azzal, hogy kijött/kijön egy újabb nagy lehetőség, hogy jobb legyen mondjuk a hárommonitoros megjelenítés, a VR is javulhat ez által. És ráadásul nem csak autósjátékok vannak, bár pont azoknak van a legnagyobb szüksége a gyosabb grafikai feldolgozásra, stb... Én például a szimeken kívül, játszom egy csomó mással is. És mivel pont azt írod, hogy a DX9 korszakkal se tudott mindenki normálisan megbírkózni, akkor itt indokolt az elvárás, hogy az emeberek többsége még jobbra vágyjon.
    Látom a stílusodon, hogy egyből agresszív. Gőzöm sincs milyen géped van és nem is érdekel. Igazából egy kicsit sajnállak is, mert úgy látom, hogy neked eddig csak rossz élményeid voltak a játékokkal. :( Ezen a területen ilyen maradi gondolkodással szerintem mindig savanyú lesz a szőlő a hozzád hasonlóknak. Az hogy van néhány csalódott nagyhangú egyén, akiknek semmi se tetszik, nem fognak leállni a Win10 terjesztésével, a DX12 is már itt van csak idő kell hozzá, hogy jöjjenek rá a játékok, ha rendesen végignézted a videót akkor láthatod, hogy bőven lesz olyan aki ki tudja használni a DX12 adta lehetőséget és biztos vagyok benne, hogy a pCARS2 is már támogatni fogja, legfeljebb csak az élvezheti minden előnyét, aki átállt Win10-re. Aki nem az továbbra is köpködni fog, mindenre. Ennyi.