Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ha kijavítanák vagy megcsinálnák rendesen a fizikát, gumifizikát, futóművet, akkor szerintem még te is elbírnád viselni, hogy ilyen megoldást választottak a hangoknál. De az is igaz, hogy ha a multi hiányosságait pótolnák és a hibáit javítanák, akkor az is tompítaná, hogy a hangok nem a legtökélatesebbek. Itt jut eszembe, hogy szokszor más online egy autó hangja és más offline, TT, stb... Mondjuk ez is egy érdekes megoldás vagy hiba, bug. :P Vagy ott van a visszajátszás, mert az is fontos sokokaknak, ha azt is javítanák, kiegészítenék néhány hiányzó funkcióval, akkor az is homályosítaná a hangok milyenségét. Legalább is sokaknál. De biztos tudnék még pár dolgot írni, ami fontosabb lenne a hangoknál. Számomra elég informatívak a hangok egyébkét, támaszkodhatok csak a hangra váltásnál, megcsúszásnál, bár ezt elég jól sikerült belőnöm FFB-ből is. És még van egy csomó apróság, ami segíti a vezetést hangforrásból. Az 5.1 rendszeren nagyon jól ki jön, hogy mögöttem éppen hol bukkan fel egy autó. A fejhalgatóm is multicsatornás és azon is eléggé jól átjönnek ezek a dolgok. Az hogy élethű e vagy nem azt nem tudom, mert egyrészt soha nem próbáltam és nem is fogom kipróbálni az életben, hogy ott milyen. A videók meg megint csak nem megbízhatóak, mert nem szabad füllel hallom, hanem egy mikrofonnal felvett, általában tömörített hang jön ki. Tehát az hogy valakinek tetszik vagy nem, az izlés kérdése inkább, mint a valósághoz viszonyítás. Persze ez is felírható a javítandó, kicserélendő dolgok közé, csak szerintem volna egypár fontosabb dolog ennél, hogy igazán a tökéletes felé tendáljon a játék. :)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 11:19:06