• ElNano
    A valós hibákról elég gyakran szót ejtek én is, szerintem ez világos. De az, hogy nincselég szerver és játékos, az fals megfigyelés, ez biztos. Nem kell elhinnem vagy nem elhinnem semmit, egyszerűen felmegyek a szerverkeresőbe és tömve van. Minimum 8-10 olyan szeró van, ahol tíznél többen vannak, aztán jön a többi, és a szerók fele tényleg üres. De azok legalul szoktak lenni, el sem jutsz odáig, mert közben úgyis találsz valamit. Érted, ezzel nem azt mondom, hogy hibátlan a cucc, de vannak rá játékosok. A gyerekbetegségeit tényleg nem nőtte ki a játék, vannak gondok éppen a multival is, ez is tény. De szerintem nagyon rosszkor mehettél fel, vagy nem tudom, mert nálam olyan még nem volt, hogy ne az általam leírt állapotokat találjam. Arról nem beszélve, hogy a WMD fórum multiplayer events nevű részében hemzsegnek a ligák, csoportok, kezdeményezések aki találni akar magának társaságot a játékra, az meg fogja találni. De persze azt is megértem, ha valakinek (sokaknak) egyáltalán nem jön be a CARS és csak felbassza magát rajta, megosztó egy cucc, az már biztos.