• ElNano
    Amennyiben tényleg az a helyzet amit a második bekezdésedben leírtál, akkor az döbbenetes és tulajdonképpen arról van szó, hogy a fejlesztők igazából kártyavárakat építenek. Nem tudom elképzelni, hogy egy nagy kiadónál ezt megtehetnék. Ezért is problémások ezek a "független" kezdeményezések. Egyrészt tőkehiányosak, másrészt nagyon el tudnak kényelmesedni, nincs, aki seggbe rúgja őket, nincs semmilyen kontroll.

Egy játékot sem akarok bántani, de ha ezt a műfajt nézem, akkor mindenütt valami hasonló van. AC - csigalassúságú tempó, minimális tartalom szinte teljesen az amatőr moderekre támaszkodnak. Ők is halálosan kényelmesek, győzd kivárni, mire abból is egy fullos cucc lesz. (De még mindig kevesebb hibája van, mint a CARS-nak, csak hát nekem nem fekszik az a nekem száraz hangulatnélkülisége.) R3E: Teljesen rámásztak a lehúzásra, iszonyat drága a játék, nincs számottevő közössége, nekem a menürendszere nagyon nem jön be, grafika szódával, hangok zseniálisak. De olyan, mintha semmi nem történne a játék körül, hozzák ki a tartalmakat, de ezen kívül pang az egész. iR: Lehúzógépezet, én már komolyan azt várom, mikor fognak pénz kérni a virtuális benzinért is. De még ez a legösszeszedettebb cucc, bár nekem az egész versenyrendezési rendszere nem jön be, és hát a mélyen igazságtalan büntető szisztéma miatt (is, a drágasága miatt is) élből elutasítom, nem tudom lenyelni, hogy ha belém száll valaki, akkor nekem is osztogasson büntetőpontokat.

Szóval nem is baj, ha jön a Forza Motorsport 6 meg Horizon 3 PC-re. :D További versenyhelyzetet fognak teremteni, hátha akkor összekapja magát főleg az SMS.