Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
SityiSXT #14464 Ó, én nem is azért írtam, mert akartam vele konkrétan bármit is mondani vele a témával kapcsolatban - csupán elgondolkodtatott, milyen "friss" játékok érhetőek el a piacon. De ha már így belementél egy kicsit ebbe, az SMS nincs teljesen egyedül ezzel. A CM is nagy hanggal volt az Egóval, aztán mit összeszenvedtek vele az F1 sorozat kapcsán (pont én mondom pont neked?
). Most is átrakták PS4/X1 alá a motort, és hát kimaradtak dolgok, amik eddig megvoltak. A Cars fejlesztése során is sok minden rengeteget változott, hát bizonyos részein erősen tákolmány lett a végére (a leglátványosabb példa erre talán a menü - a régebbi sokkal jobb volt). Persze ezzel nem védeni akarom őket, csak arra akarok rámutatni, hogy nem csak a Cars van ezzel így. Hanem mondjuk a Windows 10 is. 
De az tényleg nem gyenge, ami a fórumokon megy, hogy micsoda eretneküldözés és boszorkányégetés lett a kritikusabb hangvétellel (és nem, ismétlem nem trollkodó) megáldott tagokkal. Tisztára, mint a spanyol inkvizíció. Eddig azt hittem, hogy a prc.net csak túllihegi a dolgokat és csak a botrányra megy rá, de ha már téged is kispadra küldtek, az azért már jelent valamit.
Hopp, erre most reagálok: "És de, tizenéves fejlesztés az R3E, hát hogyne, meg különben is, ha valamit 10 évvel ezelőtt képsek voltak összehozni, akkor fejlettebb eszközökkel ezeknek miért nem sikerült?" - A fejlettebb rendszerek komplexebbek, ergo több a hibalehetőség is. Ha viszont ebből indulunk ki, akkor talán nem véletlen, hogy ez a sok szimes motor olyan régóta van már jelen, és csak reszelgetik, ahelyett, hogy újat írnának az alapokról. Bár ha az alapok maguk már elavultak, abból nem biztos, hogy lehet modern, komplex és (lehetőleg) hibamentes rendszert/motort írni, mert a limitek ott vannak a kezdetektől, és nem menet közben találják meg őket. Na de ez már programozástechnikai kérdés, én meg baromira nem tudok programozni. De magyarázat lehet ez is akár az iRacing 65%-ára, amit hivatalosan is bevallottak, a többi motornál meg maximum a stúdiófőnökök tudják az igazságot, hogy az egyes programrészletek a motorokban valójában mennyi idősek is és egyáltalán hozzájuk lehet-e érdemben(!) nyúlni (úgy, hogy ne dőljön össze az egész tyúkól).
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.02.17. 18:59:00