• ElNano
    Én ezt elhiszem. Csak nekem ez nem mond semmit. Eltelt 10 év. Jóval fejlettebb szoftveres eszközök állnak rendelkezésre, illetve az SMS tagjai sem ma kezdték a műfajt. Ebből következően egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy bugtengert adjanak ki, csak mert ez valaminek az első része. Azt is elfogadom, hogy nem lehet hibátlan terméket készíteni. Oké, persze. Csakhogy itt alapvető gondok vannak, amiknek a javítására semmiféle hajlandóságot nem mutatnak. Egyszerűen leszarják, beérkezett a pénz, a már rég elkészült és kivágott dolgokat eladják DLC-nek, kiadnak egy-két kamu javítást, oszt ha valaki(k) beszól nekik, akkor ban, meg offtopic. Ez aztán a hozzáállás! Ennek a játéknak a sava-borsa a multiplayer. És fogadjunk, hogy felsorolok 10 olyan kardinális hibát, ami okán ha ingyen osztogatnák ezt a játékot, akkor is anyáznék. Na, ez a nem mindegy.

Marhára nem kifogás, hogy ez egy új dolog, főleg, hogy ha ennyire visszamegyünk a múltba, akkor a Madness motor is már 7 éves, és nekem adja be senki, hogy 7 év alatt nem lehet valamit annyira megismerni, hogy ne forduljanak elő a végtermékben szó szerint szánalomra méltó, nevetséges hibák. Az milyen már, hogy 5-6 indításból egyszer kurvaélet, hogy előjön a black screen és annyira beragad, hogy csak a reboot segít? Vagy az, hogy a játék offolja a kormányt futam közben, meg kitekeri a játékos kezéből, csak úgy, random módon? Ne vicceljünk már, AAA-kategóriás árat kérnek egy CCC-kategóriás termékért. (És hozzáteszem: Hibák nélkül ez egy kurvajó játék lenne.)

Egy csomó ember azért adta fel a multizást, mert nem tudtak napirendre térni az orbitális hibák miatt. Nem egy ilyet ismerek. De be kell nézni a WMD-be, és látható lesz, mennyire nagy az elégedettség...