Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
ElNano #14460 Mindenki azt a motort használja, amit a legjobban ismer, meg saját motort és akkor abból hozza ki a legtöbbet. Nézd már meg ennek a Replay rendszerét… :D Használtad már valaha? Van, hogy teljesen rossz autót tesz be, a pozíciókat képtelen rendesen kiírni, a neveket egy kameraállásból mutatja csak, de azt is össze szokta keverni. Van, hogy teljesen mást mutat a replay, mint ami ténylegesen történt a pályán. A hangok, mint valami kotyogó kávéfőző. Szerény a kameraállás nézet, nem tudsz beülni senki autójába, semmilyen adatot nem oszt meg veled. R3E replay olyan, hogy leseggelsz, fullos. És ők sem nagyobb csapat, mint a SMS… iRacing replay szintén mérföldekkel komolyabb. CSAK ezek nem tudtak összehozni egy HASZÁLHATÓ visszajátszást, sőt, olyat tudtak összehozni, ami tele van hibákkal. Erre mi a magyarázat? Az, hogy hát ez van, meg kit érdekel? Pl. a ligákat, bajnokságokat, versenyzői csoportokat, vagyis a hc célközönséget kurvára érdekli. És nem gáz ez, hogy egy modernnek mondott motorral csak ennyire futotta? Hát nevetséges!
Azon is szoktam röhögni, amikor úgy hagyom a játékot, és x idő után elindul az intro és meglátom benne a boxszemélyzetet. Ez mi, valami sc-fi? :DDD Mert hogy ez SINCS benne, még nyomokban sem. Siralomház. Másban sincs, de legalább nem hazudnak az intrójukban. Ezek meg de. Vagy ez egy „ilyennek képzeltük de nem ilyen lett, kapjátok be” intró, vagy hogy?
És de, tizenéves fejlesztés az R3E, hát hogyne, meg különben is, ha valamit 10 évvel ezelőtt képsek voltak összehozni, akkor fejlettebb eszközökkel ezeknek miért nem sikerült? Szerinted a Race 07-ben nem volt a kezdetektől normális multi meg replay???? :DDDDD De, kurvára volt. És az nem másolás, hogy csinálok valami színvonalas dolgot, ami a többi között is megállja a helyét, sőt, amit az SMS művel az a minimalizmus csúcsa – hogy egy ilyen apró képzavarral éljek. Látszik, hogy meg sem próbáltak valami igazán innovatívot, egyedit letenni az asztalra ezen a két téren a multi is minimalista és a replay is az. Sőt, a karrier is az. Egy rakás, unalmas szar.
És nem menti fel őket az, hogy én nem jeleztem nekik a problémáimat időben, még a fejlesztés alatt. Különben is, akkor mi volt a sablon szöveg? Hát ez azért ilyen meg olyan, mert még fejlesztés alatt áll, úgyhogy kuss. Na tessék, és pont semmit nem fejlődött azóta sem a multi sem a replay. De jó!
Hol érdekel engem a 80%-os Steam elégedettség, hiszen a barátköztöt is milliók bámulják, sok légy, ja, semmit nem jelent, max azt mutatja, hogy mennyi arcot sikerült bepalizni. A többire nem reagálok, ezekre is felesleges volt, semmilyen kritikai hajlandóságod nincs a SMS felé.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.17. 14:39:39